Bitcoin delven in IJsland


Ja. Het wordt gedolven in deze staat, in dit land. Laten we beginnen met een beetje geografie. Maak je geen zorgen, ik geef je gewoon een overzicht. IJsland
is een land op het gelijknamige eiland, tussen de Noordelijke IJszee en de Atlantische Oceaan. Het ligt net onder de poolcirkel: met 300.000 inwoners op een landoppervlakte van 103.125 km² is het het dichtstbevolkte land van Europa.
islandská vlajka
Daarom werd ik getroffen door het berichtje onderaan de pagina.Om de computers te laten draaien die cryptocurrency delven en produceren is een enorme hoeveelheid energie nodig, volgens Associated Press, daarom zijn er zoveel bedrijven die virtuele valuta produceren gevestigd.
De verlaten kuststad Keflavík in het zuiden van het eiland is een van de centra geworden. Wat trekt miners en fabrikanten hierheen? Allereerst elektriciteit ,en niet te vergeten de zeer grote besparingen op koelingvan machineonderdelen
. Deze post wordt in feite bijna volledig geëlimineerd dankzij het klimaat van de lokale stad, of zelfs het hele land.
zlatá mince
Jóhann Snorri Sigurbergsson, de manager van een van de elektriciteitsbedrijven, heeft verklaard dat de mijnbouwindustrie haar elektriciteitsverbruik dit jaar zelfs zou kunnen verdubbelen .Dit zou in de orde van 840 GW moeten zijn, terwijl huishoudens in theorie slechts 700 GW zouden moeten verbruiken. Computers moeten relatief krachtig zijn. Dat wil zeggen, niet gemined door het, maar meer precies door de vorige AMD grafische kaart. Momenteel worden ze gemined met behulp vanFPGA-circuits, maar deze zullen waarschijnlijk binnenkort worden vervangen door ASIC\’s. Dit is speciale software die ontworpen is om cryptocurrencies te delven. We weten niet wat de prijs per kilowatt energie is, maar je kunt de winstgevendheid, of beter gezegd de nadelen, van privé-mijnen berekenen op de website van coinwarz. En je kunt het zelf zien.

Related Blogs