dieren van kastanjes en eikels


wanneer u met uw gezin een wandeling of een lange reis naar het herfstlandschap maakt, verzamelt u zich onder een prachtig bruine en glanzende boom van kastanjes en eiken, alsof gepolijst, kastanjes en eikels. Er is genoeg onder de gevallen gekleurde bladeren. Ze hebben verschillende vormen, tinten en maten. Ze zijn voornamelijk wintervoer voor dieren, maar we kunnen zeker wat stukjes mee naar huis nemen.

sbírání kaštanů

Het is beter om van tevoren te plannen, je voor te stellen wat voor soort dier je wilt maken en dienovereenkomstig te kiezen, nadat je genoeg van de benodigde materialen hebt voorbereid. Grote kastanjes passen bijvoorbeeld op het lichaam, kleine kastanjes passen op het hoofd en volledig kleine kastanjes passen op de voeten, oren en staart. Kastanjes en eikels kunnen ook op verschillende manieren worden gecombineerd en verbonden met behulp van korte en lange spiesjes, of met behulp van tandenstokers of lucifers. Als er een rode pijl op de struik verschijnt of een klein groen of ander gekleurd blad op het pad verschijnt, dan zijn interessante twijgen – zelfs deze zijn geschikt voor vorming. Daarna kunt u beeldjes van dieren toevoegen en versieren.kastanjes en eikels die net zijn aangevallen, kunnen gemakkelijk worden geboord met een wijnkurkentrekker of met een kleine puntige schaar. Steek dan geleidelijk een spies, lucifer of tandenstoker in het gat. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn om niet gewond te raken en met voorzichtigheid te werken.

zvířátka z kaštanů

Maak het met kinderen, bijvoorbeeld herten, konijnen, egels, paarden, beren, giraffen, honden, katten en andere dieren. Als je denkt aan het creëren van iets anders, zoals een stokfiguur, een hek of iets anders, heeft je verbeelding geen grenzen. Inspiratie is ook te vinden op de website. Daarna kunnen kinderen het voltooide werk op de tafel of plank in de kamer weergeven. Wanneer ze met hen spelen, zul je zelfs merken dat ze zichzelf niet uit het spel willen trekken, omdat de dieren hen zullen behagen en vermaken. en wij volwassenen kunnen 2 of 3 kastanjes zetten voor een goede nachtrust, voor een goed humeur onder het kussen of in de zak van een jas of jas.

Related Blogs