Donkere kringen onder je ogen?


Omdat we altijd last hebben gehad van donkere kringen en ze met verschillende behandelingen hebben bestreden, moeten we voortdurend vertrouwen op innovaties van cosmeticabedrijven.
oční krém
Dus hoe gaan we ermee om?
Cosmetische verzorging voor resultaten op de lange termijn
Kies oogcrèmes die cafeïne, aescine en hyaluronzuur bevatten. Deze stoffen verwijden de microscopische oogvaatjes en voorkomen dat de huid onder de ogen donkerder wordt. Een ander belangrijk ingrediënt in oogcrèmes voor donkere kringen onder de ogen zijn oplichtende stoffen, die de huid onmiddellijk oplichten en donkere kringen minder opvallend maken.
Als de pigmentatie rond de ogen donker is, de donkere kringen blauw of bruin zijn en huidverkleuring een probleem is, kies dan voor een crème met vitamine C, die de huid geleidelijk aan zijn oorspronkelijke tint teruggeeft.
Sommige oogcrèmes hebben een metalen applicator die de huid onder de ogen masseert.
Voor eventuele donkere kringen onder de ogen kan dagelijks gebruik van een huidvriendelijke concealer ook helpen, maar breng deze niet dik aan.
Oogmaskers? Ja!
Het masker is gemaakt van een gouden gel, die geleiachtig is en ingrediënten bevat (cafeïne, papaja-extract, vitamine C-extract en verhelderende natuurlijke ingrediënten) die het gebied rond de ogen na een paar minuten verhelderen. Het masker is gemakkelijk te gebruiken: haal het uit de verpakking, leg het op een schone huid en na 20 minuten zul je zien dat het gebied rond de ogen is opgehelderd en dat donkere kringen onder de ogen aanzienlijk zijn verminderd.
krásné oči
Eet dit en je ogen komen tot leven
Een dieet dat rijk is aan ijzer, dat zich in het bloed bindt en zuurstof vervoert, kan helpen bij donkere kringen onder de ogen. Bonen, gedroogde abrikozen, rundvlees en lever bevatten ijzer.
Slaap lang
Traditionele recepten van lang geleden. Blijf \’s avonds niet te lang achter de computer zitten, ventileer je slaapkamer, drink warme melk met honing en ga zo snel mogelijk slapen. Na een tijdje zou je een verschil in je ogen moeten zien.

Related Blogs