Leren met computers


Ik vond informatica nooit leuk op school. Het ging altijd over computers en ik vond het helemaal niet leuk. Ik was helemaal niet geïnteresseerd in technologie. Ik weet dat ik altijd geïnteresseerd was in dieren en mysteries en science fiction, maar op school hadden we het over websites. Dus leek het me het beste om een cursus te volgen die over computers en informatica ging. Maar waar kon ik cursussen vinden? Er was een tijd dat alles al bezet was. Ik wilde gewoon perfect zijn, of op zijn minst net zo goed als mijn andere klasgenoten. Ik wilde goede cijfers op mijn rapport en naar de middelbare school. Maar niets kon ik gratis aannemen.

Online svět je dokonalý.

Het is dus geen verrassing dat dure cursussen altijd gratis zijn, klassiek. Ik kon me dat niet veroorloven. Het is dus geen verrassing dat dure cursussen altijd gratis zijn. Dus dacht ik dat het het beste was om online te leren. En als je online leert, begrijp je veel meer. En toen realiseerde ik me dat een website niet iets is wat je eerst ontwerpt en dan implementeert.

Online práce mě baví.

En het is niet echt makkelijk. En het is niet gemakkelijk. Alles moet van tevoren perfect zijn. En ik zei ook tegen mezelf dat om perfect te zijn, iets steeds beter moet worden. Ik wilde ook zo zijn, zodat ik in de toekomst perfect kan zijn en op een dag advies kan geven aan anderen. Computers zijn tegenwoordig erg belangrijk. Dus ik zeg tegen mezelf dat ik in de toekomst andere mensen iets wil leren, vooral kleine kinderen. Ik weet dat ik op een dag zal slagen en mijn droom is uitgekomen. Als iemand het mij heeft geleerd, is het goed om het iemand anders te leren. Zo verbreed je je cirkel van leren. Ik denk dat dat geweldig is. Ik denk dat alle mensen het leuk vinden om met computers te werken en ik denk dat het een geweldige manier is om te leren.