Ontdek de Witte Tempel en andere schoonheden van Noord-Thailand
Dit zeer populaire land ligt in Azië. De hoofdstad is Bangkok. Het is een van de meest bezochte landen ter wereld door toeristen.
Het klimaat is erg tropisch, met temperaturen die vaak oplopen tot 30-36°C.
De religie is voornamelijk boeddhisme, maar er is ook de islam.
In het verleden kende Thailandeen hoge economische groei en het is nu een ontwikkelingsland. Er wordt veel rijst en verschillende producten geëxporteerd
.
Qua toerisme is sekstoerisme de belangrijkste vorm van toerisme. De meest bezochte steden zijn Bangkok, Pattaya en de provincie Krabi.
Een interessant feit is dat op het beledigen van de koning gevangenisstraf staat, waarbij de straf wordt berekend op basis van het aantal beledigingen.
Laten we nu samen eens kijken naar de plaatsen die je niet mag missen bij een bezoek aan Thailand.

thajsko

Wat Arun (Witte Tempel)
Een boeddhistische tempel die jaarlijks door veel toeristen wordt bezocht. Ca.
Gelegen.
Hij bestaat al sinds de 17e eeuw. Het is erg mooi en een van de mooiste tempels in Thailand. umění

Phi Phi Island .
Het eiland trok de aandacht in de film The Beach uit 2000. Het heeft prachtige stranden en kristalhelder water. Zeker een bezoek waard voor snorkel- en duikliefhebbers. Er zijn echter geen hotels op het eiland, dus je kunt er heerlijk onder de sterrenhemel overnachten.

umění

Grand Palacetsunami
Een gebouwencomplex in Bangkok. Een zeer populair paleis met prachtige binnenplaatsen, de bouw begon in 1782. Als je in Thailand reist, moet je niet aarzelen om dit paleis te bezoeken.

Chatuchak Weekend Market

De grootste markt van Thailand, met meer dan 8.000 kraampjes. 9 soorten goederen te koop, waaronder planten, dieren, voedsel, etc. Geopend sinds 1942. De hele dag geopend
.
Er is ook een plek om uit te rusten.

tsunami

Patong[50]
Dit strand is vooral populair bij buitenlandse toeristen. Voornamelijk bezocht door Europeanen. Vooral bekend om zijn nachtleven. Er zijn veel hotels voor overnachtingen.

Related Blogs