Out of office: zo ziet het kantoor van de toekomst eruitDe trend is duidelijk: in 2025 zullen we steeds vaker \’out of office\’ werken

Dat je werkgever je geen bureau geeft, betekent niet dat je geen bureau hebt. geen bureau geeft, betekent niet dat er geen werk voor je zal zijn. Er zal gewoon een nieuw model van werken op afstand ontstaan. Je kunt je laptop aan je bureau aan huis aanzetten, ontspannen op de bank in de woonkamer en bellen, terwijl je kinderen ongestoord in de kamer ernaast spelen. Dit is de toekomst van sommige beroepen. Telewerken groeit momenteel snelen experts denken dat het zal blijven groeien. De reden hiervoor is dat zogenaamde thuiskantoren onbetwistbare voordelen hebben ten opzichte van werken op de werkplek, zowel voor werknemers als werkgevers.
mladík u laptopu

Thuiskantoren: goedkope tewerkstelling

Werkgevers besparen een aanzienlijk deel van hun kosten door deze vorm van tewerkstelling. Veel huidige bedrijven weigeren dit model uit te proberen, met als argument een gebrek aan managementstructuren. Aan de andere kant verwelkomt de generatie die de arbeidsmarkt betreedt deze manier van werken. Het kan ook een essentiële voorkeur zijn bij het kiezen van een nieuwe baan. Volgens een recent onderzoek gaf 37% van de respondenten aan dat ze er de voorkeur aan zouden geven om een paar dagen per week thuis te werken en de rest van de week op kantoor door te brengen.

De angst van werkgevers dat ze de controle zullen verliezen over hoe hun werknemers werken, is tamelijk ongegrond. Moderne technologie maakt volledige controle over thuiswerken mogelijk. Bovendien kunnen werknemers in een thuiskantoor productiever zijn dan in een traditioneel kantoor, omdat ze niet worden afgeleid door discussies met andere collega\’s.

Bedrijven kunnen hun kantoren nog niet definitief sluiten; in 2025 zal telewerken een van de mogelijke werkplekken zijn, maar het zal het kantoor nog niet volledig vervangen. [36] Werknemers [37] zullen rouleren binnen bedrijven [38] en kunnen bijvoorbeeld bureaus met elkaar delen [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] Het klassieke kantoor moet veranderen [47] [48] [49] [50] [51] Op dit moment is het kantoor nog steeds het meest gebruikte kantoor. Het is niet mogelijk om te zeggen of het klassieke kantoor uiteindelijk zal verdwijnen. Zeker is dat ze in 2025 nog zullen bestaan, maar hun vorm zal zeker veranderen. Ze zullen zich moeten aanpassen aan nieuwe trends op de arbeidsmarkt. Het is bewezen dat mensen die zich meer thuis voelen in hun werkomgeving efficiënter werken. Werknemers moeten zich dus bijna thuis voelen in het kantoor van hun werkgever. Hoe ziet het kantoor van de toekomst eruit? We zullen bureaus zien met laptops en mobiele apparaten waar mensen hun eigen apparaten in kunnen pluggen, ontspanningsruimtes of zelfs geluidsdichte kamers voor gevoeligere telefoongesprekken.

.

Related Blogs