Waar moet je op letten bij het maken van je eigen website


In de volgende artikelen lees je waar je op moet letten bij het maken van een website, van de titel tot de inhoud en het webadres.7]

Zorg ervoor dat de titel de inhoud van het volgende artikel vangt:
Schrijven over honden in een artikel terwijl je de kop Cats are the bestgebruikt, zal waarschijnlijk geen zin hebben voor jou of je lezers. De titel moet ook pakkend genoeg zijn om de lezer het artikel eronder te laten lezen, en in sommige gevallen \’door te klikken\’ naar de hele pagina. Afbeeldingen moeten vele malen groter zijn dan de omringende tekst, zodat ze het eerste zijn dat je ziet als je de pagina opent.
Nezapomeňte na nadpis
Inhoud
De inhoud van een pagina mag niet eentonig zijn. Als je een webpagina opent en er staat een kop bovenaan en daaronder een regel tekst in één kleur, Calibri 12 zonder highlighting, dan wil je waarschijnlijk niet veel lezen. Wees dus niet bang om belangrijke delen van de tekst te markeren. Speel met de afbeeldingen. Maak de inleiding van de tekst groot en vet. Cursiveer belangrijke begrippen. Waar je op moet letten is onderstrepen en de blauwe kleur.
Je kunt links gebruiken in je tekst. Je kunt naar bijna alles over het onderwerp linken, naar een andere pagina van jou of naar die van iemand anders. Links moeten gemakkelijk herkenbaar zijn in de tekst, zodat als je er met je muis overheen gaat, je het label ziet waar je naartoe gaat als je de link opent.
Zorg ervoor dat alle bronnen worden geciteerd voordat ze worden gepubliceerd.
AfbeeldingenTéma si pořádně promyslete
Afbeeldingen brengen veel leven in je pagina\’s. Afbeeldingen volgen dezelfde regels als links. Ze moeten relevant zijn voor het onderwerp en een beschrijving hebben. Afbeeldingen moeten altijd in grootte worden aangepast zodat ze niet over de pagina uitspreiden of overlappen met tekst.
Téma si pořádně promyslete
WWW-adres[30]
Behalve dat het bij het onderwerp moet blijven, moet het kort en gemakkelijk te onthouden zijn; het mag uit niet meer dan vijf woorden bestaan; het moet op een duidelijke en beknopte manier geschreven zijn; het moet gemakkelijk te onthouden zijn; en het moet op een duidelijke en beknopte manier geschreven zijn. Als de pagina over katten gaat, moet het WWW-adres het woord kat gebruiken en andere woorden die met het onderwerp te maken hebben.

Related Blogs