Wat zijn de trends voor de herfst?


Het weer en de stemming zijn meestal saai in de herfst. Deze herfstmodetrends zullen je wakker schudden uit je sluimer! Laat je inspireren door. Tinten van petrol, karamel en klassiek bordeauxrood, maar ook blauw en groen zullen deze herfst opfleuren.
žena, vínový svetr

Benzine
.
Petrol kleuren passen bij de meeste mensen, staan mooi bij een bleke of gebruinde huid en bij vrouwen met blond of donker haar. Het kan gedragen worden bij een verscheidenheid aan jasjes, jassen en pakken, maar het kan ook gedragen worden als accessoire om een outfit te verlevendigen. Het staat bijvoorbeeld prachtig bij wit of grijs. Je kunt er ook een warme sjaal bij dragen, maar benzine staat ook mooi bij schoenen en handtassen.

Karamelbruin žena, hnědý svetr.
Bruin wordt geassocieerd met natuur, aarde, dieren en herfst. Deze aardse kleur past bij de meeste mensen en kan goed gecombineerd worden met andere aardse kleuren. Hoge laarzen in karamelbruin leer staan prachtig bij rokken, maar je kunt nooit de fout in gaan met een jas of trenchcoat. Het assortiment handtassen in deze tint is uitgebreid en geruststellend.
žena, hnědý svetr

Bourgondië
.
Dit seizoen wordt bordeauxrood gedragen, met bruine tinten in plaats van roze. Vooral blonde vrouwen schitteren in deze kleur. Ze kunnen bijvoorbeeld de huidige trend van plooirokken uitproberen, maar een mooie leren tas in deze kleur zou hen ook staan. Nagellak in herfstkleuren is ook een hit dit jaar.

Staalblauw

.
Blauw is een populaire kleur in het algemeen, maar wordt voor ons vaak geassocieerd met de zomer. Dit jaar kan het echter in bepaalde tinten in de herfst worden gedragen. Dat zijn koningsblauw, staalblauw en blauwzwart. Spijkerbroeken zijn een klassieker, maar probeer ook eens verfijndere materialen te dragen, zoals luxueus satijn.
žena, podzimní oblečení, petrolejová šála

Mosgroen [28].
Mosgroen is de evergreen van de herfst. Combineer het dit jaar met frisse avocadotinten. Combineer het met een oversized herenjas en een pluizige sjaal. Warme gebreide truien zien er ook chic uit.

Related Blogs