Alleen jij beslist


De Beskidy Mountains zijn een van de meest recente bestemmingen voor veel natuurminnende toeristen. De uitdagingen die hier wachten zijn zowel geschikt voor degenen die graag hoge heuvels beklimmen als voor gezinnen met kinderen: wandelen naar Lysá hora, een bezoek aan Čertova Mlýn of de grot Kněhyně zijn ook mogelijk tijdens een weekendverblijf in een hotel of pension. Bezoekers staan klaar om verwelkomd te worden. Radhošt\’, waar de Slavische god Radegast zou hebben geleefd, kan worden bereikt met de kabelbaan. Het is ook mogelijk om de berg Pustevni te beklimmen, vanwaar je een spectaculair uitzicht hebt over de hele regio. Gezinnen met kinderen kunnen ook naar de top van de Smrk berg klimmen.

Beskydy

In het hart van het Beskidy-gebergte kun je ook een ontspannen verblijf doorbrengen in Rožnov pod Radhoštěm in het onlangs gerenoveerde appartement U Holubů. Naast moderne faciliteiten is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een kamer met een extra bed voor kinderen en een volledig uitgeruste keuken waar het mogelijk is om maaltijden voor het hele gezin te bereiden. In de aangrenzende tuin is het mogelijk om te barbecueën en marshmallows te roosteren. Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich vermaken in het aangrenzende wellnesscentrum. In het bubbelbad of in de Finse sauna. De ontspanningsruimte heeft ook een verkoelend bad en relaxstoelen. Fietsliefhebbers kunnen terecht in de garage.

Cestování s dětmi

De meeste bezoekers van Rožnov Pod Radhostem bezoeken eerst het grootste openluchtmuseum van Midden-Europa. Het is ook het grootste in oppervlakte. De Yurković toren is een blikvanger. De grootste attractie voor kinderen, op 300 meter van de accommodatie, is een kindersprookjesbad waar ze een middag kunnen doorbrengen. Een andere bestemming waar het hele gezin welkom is, is een bezoek aan de Márka Chocoladefabriek. De chocoladefabriek, gevestigd in de Rožnov brouwerij, is een genot voor vaders. De lange traditie van pralineproductie werd aan het eind van de 19e eeuw in het leven geroepen door de vrouw van een plaatselijke brouwer. Hoogwaardige producten gemaakt van zorgvuldig geselecteerde cacaobonen van Ecuadoraanse en Venezolaanse plantages zijn vandaag de dag nog steeds populair.

Related Blogs