Barbershop – een plek voor heren


de geschiedenis van de barbershops gaat terug tot het middeleeuwse Griekenland, Rome en Egypte. Kappers waren in die tijd zeer gerespecteerde mensen. Ze hebben het werk van kappers, zoals knippen en scheren, evenals de activiteiten van chirurgen en tandartsen vervangen. Ze voerden verschillende soorten operaties uit, scheurden de tanden van de klant en draineerden de aderen met hoge bloeddruk. 19. In de 19e eeuw begonnen kappers alleen het kapsel en het scheren van mannen te behandelen. Vrouwen waren bang om deze kapperswinkels binnen te gaan, dus werden alleen mannen op deze manier verzorgd, en vandaag de dag zijn vrouwen verboden om de kapperswinkels binnen te gaan en zijn hier alleen mannen werkzaam.
křeslo u holiče
In de vorige eeuw verdween dit ambacht volledig van onze markt. Vandaag de dag geniet het van zijn terugkeer en vindt het zijn klanten weer, maar geniet ook populariteit en een goede reputatie.
muži v holičství
een kapperszaak is een plek waar kappers niet alleen voor mannenhaar en baarden zorgen, maar klanten hier ook ruimte hebben voor discussie, of het nu gaat om politiek, werkgelegenheid of andere onderwerpen. Ze kunnen een glas goede alcohol drinken en er een goede sigaar mee Roken. Mannen krijgen advies over kapsels voor haar en baarden, ze raden geschikte producten aan om voor hen te zorgen, gevolgd door demonstraties van styling. Als een man geen baard heeft, wordt hem aangeboden zijn gezicht te scheren met een klassiek scheermes en vervolgens kennis te maken met huidverzorging, bijvoorbeeld door een geschikte crème aan te bevelen.
nástoje na holení

wat het interieur betreft, is de kamer uitgerust met materialen en kleuren die het mannelijke oog behagen. In de apparatuur worden stoelen van industriële stijl, staal, hout en stevig kappersleer gebruikt en worden grote spiegels aangevuld met wastafels, die bijvoorbeeld tin zijn. De verlichting is zo gekozen dat het er intiem uitziet en tegelijkertijd de hele ruimte volledig verlicht. Een accessoire van een historische kapperszaak die in een fotolijst is ingebouwd, wordt bijvoorbeeld als accessoire geselecteerd. Een deel van de ruimte is ook een bar, waar de Heer de hoogwaardige alcohol kiest die hij drinkt.