benadruk de voordelen


Ook zul je jaar na jaar te maken krijgen methoe je zulke tekortkomingen op het strand kunt verbergen, zoals cellulitis, gebarsten aderen of, het ergste van alles,wat extra kilo \’ s.als lichaamsbeweging niet helpt en je nog steeds geen plastisch chirurg in je leven wilt, is hier slechts één advies. Je moet de aandacht afleiden van deze problematische plekken ergens anders.

šaty
– 1 optie is om een enorme hoed te krijgen met een soort artistieke creatie. Bijvoorbeeld Stilleven met fruit.
Als je zo \’ n kitsch niet op je hoofd wilt dragen, heb ik nog een ander advies. denk niet langer na over waar je het meest wilt wissen en concentreer je op waar je denkt dat je meer perfect bent. denk aan de zangeres Adele. Het eerste wat in je opkomt als je haar naam hoort, is een perfect kapsel en een perfect gemaakt gezicht.het feit dat hij een paar kilo extra heeft, overkomt mij in het begin niet eens.  Het is anders in jurken en badpakken.

bikiny

Door te chippen tot in de perfectie

Als je een grote buik hebt en het geheim moet houden, draag dan een badpak uit één stuk.daar zijn belangrijke voordelen aan verbonden.
– Neem iets met donkere strepen aan de zijkanten, en je “spiesjes” helpen ze te verbergen. Het is alsof ze ze zuigen.

klobouk

als je in het vroege voorjaar bent en nog tijd hebt om een paar kilo te trainen, probeer dan een oefening genaamd plank. Het iselleboog en teen beugels.dient als een van de meest effectieve oefeningen om probleemgebieden te versterken 1.
* Een andere truc die kan helpen isknijpen.Ik bedoel niet dat je op de korf klopt en wacht op de toediening van paardensteken. Dit is de zogenaamdepinch massage.druk tussen duim en wijsvinger stevig tegen de huid van de buik of dijen en trek in kleine maar snelle bewegingen omhoog. de huid begint dikker te worden. maar ook hier valt niets te overdrijven. je moet absoluut geen pijn lijden tijdens deze massage.
.