Berg je kleding kreukvrij op!


Berg andere seizoensartikelen op!
Om pluizige, kreukvrije kleding uit de kast te krijgen, heb je ruimte nodig om ze vrij op te hangen. Velen van ons hebben een kledingkast vol spullen. De eerste stap is dus om kleding die je niet meer draagt uit je kledingkast te halen. Je kunt ze bijvoorbeeld wegsturen. Ten tweede moet kleding die in een bepaald seizoen niet wordt gedragen, worden opgeborgen , bijvoorbeeld in een lege kast in de logeerkamerof in zakken met overtollige lucht en opgeslagen op zolder of in een berging. Vervang de inhoud van de kledingkast altijd in de lente en herfst om meer ruimte te maken voor kleding.
dívčí oblečení
Verdeel de kledingkast in afzonderlijke vakken!Hang alle gestreken kleding op hangersen sorteer ze op soort
. Sommige mensen vinden het makkelijker om op kleur te sorteren, wat natuurlijk ook kan. Maar het belangrijksteis dat alle kleren die je hebt meteen zichtbaar zijnen dat er genoeg ruimte is op de stang om de hangers te verplaatsen als je naar de kleren kijkt of ze uit de kast haalt. Dit maakt het makkelijker om kleding te vinden die past.
oblečení pánské
Minder stuks, hogere kwaliteit!
Als je eenmaal begint met het opruimen van je garderobe, ga dan niet shoppen voor nieuwe kleding voordat je weet of je er wel ruimte voor hebt in je kast. Als je toch besluit om nieuwe kleding te kopen, wees dan duidelijk over welke modestijlen op dit moment bij je passen en welke kledingstukken je het meest mist in je garderobe. Ga naar kledingwinkelsen zoek kleding van goede kwaliteitdie goed past bij de kleding die je al hebt. Neem slechts twee of drie stukken mee naar huis die echt waardevol zijn, in plaats van 10 stukken waar je snel op uitgekeken raakt of die uit de mode raken en die alleen maar weer ruimte innemen in je kledingkast!

Related Blogs