Betalen op afbetaling in online winkels


Tegenwoordig kun je alles kopen op afbetaling. Je kunt ook dingen op afbetaling kopen in online winkels online winkels. Zoals altijd selecteer je op de website het product dat je wilt kopen en kies je de optie kopen op afbetaling. Zodra de bestelling is geplaatst, word je doorgestuurd naar de website van het afbetalingsbedrijf, waar je je afbetalingsopties kiest, het aantal termijnen, enz.
výběr zboží na tabletu.jpg
Vergeet nooit de algemene voorwaarden te lezen als je dit stadium bereikt. Hopelijk leest niemand deze voorwaarden en gaat er meteen mee akkoord, maar in dit geval moet je ze zorgvuldig bestuderen. Er is genoeg tijd om dat te doen. Vervolgens wordt je gevraagd om een aanvraagformulier voor een consumentenlening in te vullen, waarover je vrijwel direct per e-mail of mobiele telefoon feedback krijgt. Binnen enkele minuten daarna weet je of je lening is goedgekeurd of niet.
Afhankelijk van het leenbedrag faxt, e-mailt of post de tussenpersoon de benodigde ondertekende documenten. Denk hierbij aan documenten zoals banksaldobetalingen en een bewijs van adres. Je kunt dan vanuit je luie stoel wachten op de bestelde goederen en het leencontract.
Je ontvangt dit contract via een handtekening met voorrang of na levering van de goederen. Je ontvangt ook een stortingsbewijs. Tot slot betaal je direct op het postkantoor en stuur je het ondertekende contract terug naar het adres van het bedrijf. Je betaalt dan gewoon volgens het terugbetalingsschema.
studentka u pc.jpg
De combinatie van online en huurkoop heeft het voordeel dat alle transacties thuis kunnen worden afgehandeld. De enige plek waar je naartoe moet is het postkantoor en dat is wel het laatste wat je wilt. Veel laaggeprijsde artikelen zijn verkrijgbaar op internet, dus de betaling is iets lager, maar de hele transactie duurt langer. Je kunt je bestelling binnen vijf tot tien werkdagen bij je thuis verwachten.