De Boho stijl is ook geschikt voor vrouwen met een voller figuur


. Van jongs af aan worden meisjes er half toe aangezet om feeën, prinsessen en danseressen te willen zijn. Die vrouwelijkheid kan op verschillende manieren worden benadrukt. Een daarvan is de wat retro \’boho\’ modestijl. Deze wordt vooral gekenmerkt door natuurlijke, ontspannen kleding, met kleuren variërend van lichtbruin tot donkergroen in natuurlijke aardetinten. Jurken met romantische motieven zijn een integraal onderdeel van de boho garderobe. Velen vergelijken het met de Indiaanse stijl en country, terwijl anderen het opnieuw uitvinden als hippie.
boho styl
Bovendien staan vrouwen te popelen om een bohemienachtige vrijheid op te wekken die hun zachtere kant laat zien. Het voordeel van dit kledingstuk is zijn veelzijdigheid. Het kan worden gebruikt voor zomerevenementen en festivals, waar lange rokken met splitten de norm zijn, en kan ook in de koude winter worden gedragen dankzij de gelaagdheid en bell-bottoms. Alleen strooien hoeden en linnen hoeden worden even in de kast opgeborgen, om te worden vervangen door vilten hoeden en dikke gebreide sjaals. De boho-stijl wordt ook gekenmerkt door loszittende kleding. Ze verbergen eventuele lichaamsgebreken en benadrukken de pluspunten.
bruneta u zdi
Naast T-shirts, sjaals en jeans zijn er ook loszittende jurken en gebreide vesten te vinden in de winkels. Traditionele accessoires zijn onder andere handtassen met franjes en onvergetelijke houten kralen, die een grote aanhang hebben. Eenvoudige combinaties zijn belangrijk, vooral voor oudere vrouwen, dus het is voldoende om één outfit in deze stijl te kiezen en deze te combineren met andere eenvoudige outfits. Dit type kleding past ook bij vrouwen met een voller figuur. Het plezier is er als je je fantasie gebruikt of inspiratie opdoet uit tijdschriften en sociale netwerken. Voor vrouwen met dikkere benen is het aan te raden om te combineren met een donkergekleurd broekje dat zeker grotere heupen zal bedekken. Een topje met een felgekleurde blouse of shirt met patroon past bij houten oorbellen en mooie sieraden, terwijl gevlochten haar of juist losse manen en een delicate hoofdband een romantisch tintje geven. Op deze manier kunnen zelfs vrouwen van middelbare leeftijd met een goed figuur er jong en chique uitzien. Het is ook belangrijk om jezelf te zijn. Met andere woorden, het past bij elke vrouw.