Xiaomi doet officieel zijn intrede op de Tsjechische markt. Wat is de aantrekkingskracht?


Het merk Xiaomi produceert mobiele telefoons, powerbanks, slimme armbanden of zelfs koptelefoons en draagbare luidsprekers. Dit is slechts een fractie van wat het bedrijf verkoopt. Het belangrijkste product is echter ongetwijfeld de mobiele telefoon, die sinds kort officieel op de Tsjechische markt is. Hierdoor hoeven klanten niet langer mobiele telefoons van dubieuze websites te bestellen of lang te wachten tot ze uit China arriveren.
moderní hodinky

Het nieuwste model van Xiaomi.18]
De populariteit van Xiaomi is vooral te danken aan de Redmi-lijn, die van een goedkope kopie van de iPhone is uitgegroeid tot een volwaardig toestel. De verdienste hiervoor ligt in de combinatie van Android en Xiaomi\’s directe systeem MiU. Een andere factor is de lage prijs en hoge kwaliteit. Dit is ook het geval met de nieuwste Redmi 5, die uitstekende hardwarespecificaties biedt voor een prijs van rond de 5.000 Kč. Het zou moeilijk zijn om een beter koopje te vinden.
nová Xiaomi

Telefoonaccessoires.

Zoals gebruikelijk bij alle smartphonefabrikanten biedt Xiaomi een aantal accessoires. Of het nu gaat om klassieke koptelefoons of kleine luidsprekers met Bluetooth, deze worden door klanten gewaardeerd. De powerbanks van de Chinese reus zijn echter bestsellers, omdat ze worden gemaakt met een duizelingwekkende capaciteit (tot 20.000 mAh). De grootste recente hit zijn echter smartwatches, vooral dankzij de Apple Watch. Xiaomi heeft hierop gereageerd met de Mi Band en het Huami horloge. Dit Chinese bedrijf lijkt alles te kunnen bieden wat denkbaar is.

De laatste categorie is camera\’s.

Misschien een beetje over het hoofd gezien in het aanbod van Xiaomi is de camera. Maar ook hier vinden we interessante producten die 4K actievideo\’s kunnen opnemen. Verder zou een camera voor in de auto met full HD-kwaliteit erg handig zijn. Voorlopig lijkt het er echter op dat, net als bij mobiele apparaten, succes met camera\’s nog even op zich zal laten wachten.