De specerij van het leven


Mensen die niet kunnen lachen in het leven hebben het veel moeilijker dan mensen die joviaal zijn. Een opgewekte geest is half gezond, en als je je lichaam wast ben je helemaal gezond. Want reinheid is de helft van gezondheid. Natuurlijk vormen de twee helften een geheel, zoals bekend is.
Dus men geniet. En
genieten
is wat hun geest verheft, hun hart verlicht en hen door de slechtste tijden helpt. Tenzij, natuurlijk, dit plezier bedoeld is om hen aan het lachen te maken, wat niet de regel is. Wij ouderen kennen namelijk een aantal politiek geëngageerde amusementsevenementen van het vorige regime, waar iedereen gewoon gedwongen werd om te lachen om geen problemen te veroorzaken voor het regime.

smějící se pár

Natuurlijk, om plezier te hebben, moet je kiezen wat mensen vermaakt. Dit komt omdat er veel soorten vermaak zijn en niet alle mensen ervan zullen genieten. Sommige mensen houden van goedkope grappen, anderen vertrouwen op echt slimme humor. Sommige mensen houden van korte grappen, terwijl anderen de voorkeur geven aan lange sketches met een geestige clou. Sommige mensen houden van theaterachtige voorstellingen, anderen geven de voorkeur aan televisie-entertainment, terwijl weer anderen het best in pubs kunnen genieten. Er zijn veel vergelijkbare verschillen.

dětský smích

Dus iedereen moet de juiste kiezen. Als je een oude professor in een kroeg zet of hem naar een disco stuurt, zal hij zeker niet blij zijn, in tegenstelling tot de mensen die zich ontspannen in de kroeg, of zelfs de jongeren, en als je een zogenaamde onnozelaar in een theater zet waar Chimurman optreedt, hebben ze ooit te veel de draak gestoken met die idioot en ze Als ze praten over de ongelooflijke dingen die hij hen heeft laten zien, vallen ze op het laatst in slaap. En de enige keer dat hij geïnteresseerd zou zijn, zou zijn als hij de vogel van meneer Daniec zou zien. Dit tovert misschien een glimlach op je gezicht. Maar misschien ook niet. Want we zijn allemaal verschillend. En dat kan alleen maar invloed hebben op wat we leuk vinden en wat niet.

Related Blogs