een bibliotheek in huis zou moeten hebben


Laten we eens denken aan degenen die een enorme bibliotheek in huis nodig hebben.

iedereen kan nu zeggen dat een boekenwurm een enorme bibliotheek moet hebben, maar niet zonder kan leven. Dat is niet helemaal waar. Ik hou van lezen, Ik hou van poëzie, maar toen ik 19 was had ik maar 1,5 planken vol boeken. Je denkt dat het niet meegaat. De reden voor zijn komst is heel eenvoudig. Boeken zijn niet goedkoop omdat ik boeken leende wanneer ik kon, dus laten we eerlijk zijn, Ik zou er geen duizenden voor betalen. De tweede reden was dat er geen tijd was. Als afgestudeerde student heb ik al mijn inspanningen in het leren gestoken, mijn hobby \’ s genegeerd en me erg moe gemaakt van verplichte afstudeerlezen waar je een aantal oninteressante boeken moet lezen. De rest van de planken was bezaaid met dozen en andere dingen. Toen was er het keerpunt.

dům

Ik behoor niet tot de boekenwurmgroep, ik neem het meer als een verlangen om de hobby bij te werken. Ik heb een site gevonden die gebruikte boeken verkoopt. Je zult miljoenen dingen vinden die er zijn, dus je zult zeker kiezen. Maar er zijn niet alleen boeken voor 500CZK, 200czk, maar ook veel interessante boeken voor 10czk, die in uitstekende staat zijn. En na mijn afstuderen raakte ik geobsedeerd door het kopen van boeken die ik graag zou willen lezen tijdens mijn studie aan de universiteit en eigenlijk mijn hele leven. 1 en een half planken werden plotseling 3 en een half grote planken. En ik weet dat het zal groeien.

dům

dus, als een niet-boekenwurm, wil ik ook in de toekomst een enorme bibliotheek vol boeken in mijn huis bouwen. Het is gewoon een plek waar je een stoel of een hangend ei hebt, je daar een kopje thee drinkt, je een open haard aansteekt en je een prachtig uitzicht hebt. En het is niet alleen ik, niet alleen een boekenwurm, maar ook een gewoon persoon die graag leest in zijn vrije tijd, hem kalmeert en zich losmaakt van alledaagse problemen. Als je wilt uitschakelen, begin je niet alleen te slapen of naar liedjes te luisteren, maar te zitten. 

dus een mooie grote bibliotheek in het huis is niet alleen voor boekenwurmen, maar voor iedereen.

.