magisch Zwart


zwart wordt beschouwd als de kleur van verdriet. Maar als je het niet van top tot teen in zwart wikkelt, ziet het er geweldig uit. Je kunt het op elke manier combineren, en alleen door de juiste accessoires toe te voegen, word je als een ster beschouwd. Bovendien heeft het 1 echt magische eigenschap, namelijk dat het slank zal zijn. Hij kan de tekortkomingen van de figuur in het problematische deel verbergen. En het helpt om het gevoel van eigenwaarde te verhogen. Vind je dat niet goed? Met welke zwarte stukken combineer je het liefst ? De mogelijkheden in dit geval zijn talrijk. Laat je inspireren.
bruneta v kožené bundě
· zwarte en onderscheidende accessoires: als je bijvoorbeeld een zwarte jurk draagt, als je schoenen kiest met een meer onderscheidende kleur, maakt het niet uit welke kleur het is. Maar het is belangrijk om ze aan te vullen met handtassen van dezelfde kleur, indien mogelijk. Je kunt Fijne sieraden toevoegen, maar ze mogen niet te expressief zijn. Naast een opvallende handtas en schoenen van dezelfde tint, wil je geen zwarte jurk.
*Zwart en sieraden: als je van sieraden houdt en graag mooie oorbellen, kettingen, armbanden en ringen draagt, zijn er geen opvallende kleuren. De zwarte kleur van het kostuum, aangevuld met prachtige sieraden, ziet er geweldig uit. De beste keuze als je bijvoorbeeld naar een bedrijf gaat, naar een belangrijk evenement, voor een speciale gelegenheid. Wees voorzichtig, kies altijd slechts 1 groot en zeer expressief juweeltje. Laat dus oorbellen, of bijvoorbeeld een ketting, opvallen, de rest zou al minder zichtbaar moeten zijn en niet helemaal merkbaar.
*Zwart en shirt: Je draagt graag een shirt. Zwarte nauwsluitende broek ziet er erg goed uit in combinatie met een los shirt. Je kunt elk shirt kiezen. Of het nu monochromatisch, veelkleurig, geruit of anderszins gemodelleerd is. Trek ze aan, maar al uniform 1 kleur schoenen en handtassen.
troje boty
· Zwart en Wit: Zwart en wit zijn een absolute klassieke combinatie, maar zullen waarschijnlijk niet werken in de mode. Een wit overhemd met zwarte broek of een mooie originele blouse ziet er elegant en geschikt uit, bijvoorbeeld voor een sollicitatiegesprek of een bedrijf. Je draagt perfect formele kleding, maar nog steeds niet elegant en stijlvol. Schoenen en handtassen zijn het beste om zelfs zwart te kiezen en het aan te vullen met mooie, maar niet erg expressieve Sieraden. Nogmaals, je kunt niet opzij staan.
zwart is nog steeds erg populair en sommige combinaties zullen zich niet vervelen. Dus misschien mag niemand in de kledingkast een wit shirt, zwarte broek, een zwarte trui of sprei en een zwart leren jasje missen. Ik weet zeker dat de meesten van jullie het thuis hebben en dat jullie graag zwart dragen. En vergeet niet dat Fantasie geen grenzen kent.