Een mooie huid, zelfs op latere leeftijd


In de huidige maatschappij is het ongewenst om er oud en onverzorgd uit te zien. Als je een onverzorgde of lelijke huid hebt, zal dat waarschijnlijk niet in je gezicht worden gezegd, maar mensen zullen er achter je rug over praten. Helaas, of als je liefdadig wilt zijn, kan niet iedereen zich dure plastische chirurgie, facelifts, cellulitisbestrijdende behandelingen en andere procedures veroorloven. Maar iedereen heeft het recht om er goed uit te zien. Gelukkig is er een interessant apparaat op de markt gekomen dat \’galvanisch ijzer\’ heet.
Dit zou een oplossing moeten zijn voor vrijwel iedereen die een probleem heeft met zijn huid. Het zal waarschijnlijk helpen bij het verbeteren van cellulitis, huidverslapping, rimpels, acne en andere kwalen.
Krásná žena
Het werkt volgens het principe van galvanotherapie, of iontoforese, dat gebaseerd is op veranderingen in positieve en negatieve ionen. Hierdoor kunnen gels en serums dieper in de huid worden geïnjecteerd, wat resulteert in een betere en langduriger reactie. In dit geval gaat het om speciale gels die speciaal zijn ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met galvanische strijkijzers. Deze gels bevatten positief of negatief geladen ionen, afhankelijk van of de huid strakker, gereinigd of gevoed moet worden.
Er zijn veel verschillende bedrijven op de markt die deze strijkijzers aanbieden. De prijzen variëren en de resultaten variëren van gesprek tot gesprek. De goedkoopste zijn verkrijgbaar voor 1000 CZK of minder, terwijl Amerikaanse merken rond de 12.000 CZK kosten. De prijs hangt ook af van of het strijkijzer op het lichaam of alleen op het gezicht kan worden gebruikt. Er moet echter ook rekening worden gehouden met de investering in gel. De gels kosten ongeveer 1.500 CZK per stuk en je hebt er minstens twee nodig, een positieve en een negatieve voor het gezicht. Er zijn ook gels voor het lichaam, die striae, cellulitis en andere vervelende dingen die zich op het lichaam kunnen vormen maar niet op de huid, moeten bestrijden.

péče o pleť
De eerste resultaten moeten direct na het aanbrengen of binnen een paar uur te zien zijn, wat duidelijk is na 20 toepassingen.
Als je, net als ik, geen zelfvertrouwen hebt en bang bent om geld te verspillen. Probeer eerst eens naar een kapper te gaan die een galvanisch strijkijzer heeft. Op die manier kun je de effecten van verschillende strijkijzers vergelijken. Vervolgens kun je de effectiviteit van verschillende strijkijzers vergelijken. Als je het zelf probeert, weet je of het de moeite waard is om een goede stijltang voor thuisgebruik te kopen.

Related Blogs