Een serre is een geweldige investering


Een eigen huis is absoluut meer dan een goede investering. Je woont in je eigen huis, met veel ruimte en privacy. Maar hoe kan ik die kwijt? Zodra er kinderen worden geboren, krimpen ruimte en privacy plotseling, zelfs in grotere gezinswoningen. Als dit bij jou het geval is en je een hoekje voor ontspanning wilt creëren maar geen logeerkamer meer hebt, zijn er drie dingen die je kunt doen. De beste optie is de derde optie. Als je niets doet, loop je het risico om op te branden, en wat uitbreidingen betreft, die zijn ingewikkeld en, nog belangrijker, duur. In deze omstandigheden zijn serres absoluut de eerste optie.
Pohoda v zimní zahradě

Het hoeft niet direct naast het huis te zijn

Veel mensen denken dat een serre bij het huis hoort, maar dat is nooit het geval. Een serre kan verder naar achteren in de tuin worden gebouwd. Wat je met je nieuwe ruimte doet is aan jou.

Sommige mensen maken van de serre een semi-zithoek voor buiten

. Tijdens de zomermaanden zet je gewoon de deur open of schuif je de muur naar beneden en dan wordt het een prachtige overdekte zithoek buiten, of je kunt het tijdens de wintermaanden gebruiken met een kacheltje. Als je bloemen wilt kweken in een serre, is het aan te raden om ze op een meer geschikte plek te zetten, warm maar niet te warm, zodat de planten niet onnodig verwelken. Zo\’n locatie hoeft niet per se in de buurt van een gebouw te zijn.
Zimní zahrada u domu

Geprefabriceerde kamerplanten zijn niet duur

Zoals vaak wordt gezegd, hoeven kassen niet duur te zijn. Ze kosten vaak het equivalent van een tv-toestel uit de middenklasse, dat wil zeggen rond de 20.000 dollar. Dit zijn meestal geprefabriceerde bouwpakketten, die je zelf in elkaar kunt zetten. [Tuinen worden meestal verkocht in hout of aluminium, maar staal is ook verkrijgbaar. De goedkoopste zijn van plastic, maar ze zijn niet erg mooi om te zien.

Related Blogs