Geweldige technologie


Ik vind technologie heel leuk. Als klein meisje speelde ik liever met autospeelgoed dan met poppen. Ik herinner me dat mijn moeder poppen en ander speelgoed voor me kocht. Ze kocht speelgoed dat geschikt was voor meisjes, of het nu kleine meisjes of oudere meisjes waren. Maar ik was niet echt geïnteresseerd in speelgoed. Ik bedoel, er bestaat niet zoiets als speelgoed. Ik was meer geïnteresseerd in typisch jongensspeelgoed.

Bez techniky  by to nešlo.

Dus ik was bijvoorbeeld geïnteresseerd in autootjes, speelgoedautootjes, maar ook in geweren en dingen die dingen besturen. Ik kan er niets aan doen, weet je. Ik wenste altijd dat ik thuis een klein meisje had dat mooie roze jurkjes droeg en poppen in een kinderwagen. Als kind was ik een techneut. Ik was geobsedeerd door technologie. Als kind hield ik ervan om speelgoedautootjes uit elkaar te halen, ik hield ervan om ze weer in elkaar te zetten, ik haalde bijna de keukenmeubels uit elkaar.

Motorka a technika jde k sobě.

Rond die tijd ontwikkelde ik een grote liefde voor techniek en toen won ik eerste prijzen met natuurkunde en scheikunde op de basisschool. Hoe dan ook, over het algemeen maakt technologie onze wereld lichter en mooier. Technologie bewijst ook dat we gezonder zijn. Nu ik erover nadenk, zonder gezondheidszorg zouden we een heel moeilijk leven hebben. Ook vervoer is een belangrijke technologische uitvinding. Ik kan me geen leven voorstellen zonder auto of fiets. En een beademingsapparaat? Dat zou ook een zwaar en saai leven zijn.

Related Blogs