Hoe je jezelf en je leven kunt vinden


Als je een vrije en bevredigende relatie wilt, moet je eerst zelf zo\’n leven leiden. We trekken partners aan met dezelfde intenties en gedragspatronen die van jongs af aan in ons onderbewustzijn zijn ingebakken. Dus als je aan huis gebonden bent en niet alleen op stap kunt zonder vrienden, verwacht dan niet hetzelfde van je partner. Hetzelfde geldt op andere gebieden in het leven.
Žena u bazénu

Leef voor jezelf in vreugde.11]

Ons vermogen om in vreugde te leven en het leven ten volle te ervaren is een geestesgesteldheid, niet onze vermogens, omgeving, vrienden, partners, of achtergrond of financiële draagkracht. Het vermogen om in vreugde en vrijheid te leven is het resultaat van een bewuste benadering van het leven, een volledig bewustzijn van onze eigen behoeften en van onszelf, en een inspanning om die behoeften te vervullen. Alleen als je jezelf volledig toestaat om het leven te ervaren zoals jij het wilt ervaren en er gelukkig in te zijn, kun je een partner aantrekken die het leven op dezelfde manier ervaart.
Rodina na louce

Vind jezelf.17]

Om een bewust leven te kunnen leiden en met vreugde te kunnen ontvangen wat erin komt, moet je eerst jezelf vinden. Alleen door je in je innerlijk te verdiepen kun je ontdekken wat je werkelijk vervult, wat je gelukkig maakt en, omgekeerd, wat je naar beneden haalt. Maak je los van alle negativiteit die je afremt. Scan je kring van mensen om je heen en pik degenen eruit die je energie wegzuigen en die niet in je levensstijl passen. Bekijk ook alle activiteiten waar je bij betrokken bent. Maak je los van de dingen die je al zo lang uitputten en besteed in plaats daarvan aandacht aan de dingen die je nog steeds bevredigend en plezierig vindt.

Concentreer je op wat je mist in je leven, wat je wilt bereiken en wat je directe doelen zijn. Denk aan alle dingen waar je van gedroomd hebt, maar waar je je nog nooit aan toegewijd hebt. Nu is het tijd om de sprong te wagen en eindelijk te beginnen met een vreugdevol, gelukkig en droomleven.

Related Blogs