Hoe kan ik de kamer van mijn kind verbeteren?


1) De basis van succes is eenvoudig

Als het om kinderkamers gaat, is het vaak verleidelijk om elke ruimte te vullen met leuke decoraties en meubels. Maar kinderen hebben ook ruimte nodig en ruimte voor hun verbeelding. Houd het eenvoudig en speels. Vul de kamer niet te vol met spullen en kijk hoe je kleintje erin speelt.

2) Vraag het kind om te helpen organiseren

Vraag de bewoner van het kamertje van het kind om te helpen met het inrichten en organiseren van de kamer. Houd rekening met de stem en ideeën van het kind, want het kind zal in de eerste plaats tijd doorbrengen in die kamer. De veiligheid en functionaliteit van elk meubelstuk is jouw verantwoordelijkheid. Maar de kleuren en patronen, bijvoorbeeld, zijn de keuze van het kind.

Tip: Zorg ervoor dat kinderen bij de planken kunnen

dítě

3) Maak ruimte om te spelen

Jonge kinderen zijn speels en hebben een grote fantasie. Het is dan ook geen verrassing dat een bed een boot kan worden op ruwe zee en een fauteuil een zitplaats in een raceauto. Zolang de veiligheid niet in het gedrang komt, moet je de verbeelding van het kind niet belemmeren en ruimte laten voor creativiteit en spel. Kleine ladders, matten of een kleine klimmuur kunnen aan de kamer worden toegevoegd.

4) Meer kleine lampjes

Meer kleine lampjes verdienen de voorkeur in kinderkamers. Als sommige lampjes van kleur veranderen, zullen kinderen daar blij mee zijn. Let ook op details, zoals het ophangen van piratenvlaggen of lampionlichtjes boven de deur.

kostky

Grote opbergruimte

Kinderen hebben eigenlijk kleinere schoenen en kleren dan wij volwassenen. Waar ze echter veel van hebben is speelgoed. Houd hier rekening mee als je een kledingkast koopt of opbergruimte plant. Investeer in een mooie speelgoedkist en laat je kind zelf opruimen.45]

Er mag geen rust- of ontspanningsruimte in de kinderkamer zijn. Een plek waar kinderen energie kunnen opdoen na een lange dag spelen. Plaats een kleine fauteuil in de hoek van de kamer of een zitzak. Kleine banken zijn ook populair.

Veel plezier met het inrichten van de kinderkamer en hoop dat je kind er plezier aan beleeft.