hoe te reizen tijdens de zwangerschap


zwangerschap is geen ziekte, tenzij je een risicovolle zwangerschap hebt, hoef je natuurlijk niet thuis te zitten. Als u enkele voorzorgsmaatregelen neemt, is er geen reden om de vakantie van dit jaar te missen. Hoe noem je het? Gelukkige moeder = gelukkig kind . Je verdient wat rust.

Tip:de beste reistijd is Stage 2

Fase 2

artsen raden over het algemeen niet aan om te veel te reizen tijdens fase 1. Derde semester. Dit komt door het hoge risico op onbedoelde beëindiging van de zwangerschap. Als je er al 1 hebt. Screening, en soepel verplaatst naar 2. Semester, je kunt beginnen met het inpakken van koffers.

těhotná

Waar is het beter om niet te gaan:

  • in vochtige tropische gebieden. De hitte is misschien niet goed voor je. Ideaal zijn bestemmingen met een temperatuur van ongeveer 28 graden Celsius.
  • naar een bergachtig gebied op een hoogte van 1800 meter. Je kunt een gebrek aan zuurstof voelen, en natuurlijk je baby.

Tips:

  • zoek je eigen tempo, schakel niet over of doe meer veeleisende wandelingen en duiken, en laat tot volgend jaar
  • om het drinkregime in acht te nemen en te proberen gezond en divers voedsel te eten.

letadlo

Mag ik vliegen?

het goede nieuws is dat 28. In de week van de zwangerschap kun je zonder problemen vliegen. Tussen 28. 36 in de week. De luchtvaartmaatschappij zal u vervoeren, maar u heeft mogelijk een medisch certificaat nodig waarmee u de reis zonder problemen kunt afhandelen. Uw gynaecoloog zal ervoor zorgen dat het veiligste ding voor u is om te vliegen tussen 2. Derde semester. 1. In de late zwangerschap kunnen schommelingen in druk het risico op een miskraam verhogen. En drie uur. In de late zwangerschap neemt het risico op vroegtijdige uitstroom van vruchtwater toe. Als u zwanger bent, hebt u meer kans op het ontwikkelen van bloedstolsels tijdens langdurige sessies.

Tips voor het afhandelen van vlucht

  • Profiteer van priority check – in
  • zorg voor drinktherapie en kies een plek in de buurt van het toilet
  • vraag het personeel om stoelen aan het gangpad en rek uit en check elk half uur in.

voor een grote reis is het raadzaam om een gynaecoloog te raadplegen.

Related Blogs