met externe jaloezieën voor een beter leven


buitenzonwering is een van de meest populaire schaduwapparatuur. Ze werken volgens het principe van een soepele verandering in de hellingshoek van de lamellen, waardoor de directe penetratie van de zonnestralen wordt vastgelegd. Ze kunnen volledig worden gesloten of volledig worden uitgetrokken. Door deze jaloezieën aan de buitenkant te installeren, kunnen we de binnenkant en het warme weer van de kamer zeer effectief beïnvloeden. Ze zijn zo ontworpen dat ze schaduwen kunnen maken, maar tegelijkertijd beperkt het zicht naar buiten zo weinig mogelijk. Het basisvoordeel is niet alleen de aanpassing van de hoeveelheid licht in de ruimte, maar ook de besparing in airconditioning. Qua functionaliteit is het te vergelijken met de standaard die in het interieur worden gebruikt. Dankzij de technologie van productie en materialen zijn ze bestand tegen slecht weer.
Zastíněná místnost
buitengordijnen kunnen niet alleen een functioneel element zijn, maar ook een elegante toevoeging aan uw huis. Ze hebben een breed scala aan toepassingen. Van het afdekken van de ramen van eengezinswoningen, appartementen tot het afdekken van de ramen van administratieve of commerciële gebouwen.
Type lamellen
afhankelijk van het type lamellen kunt u kiezen uit verschillende opties en variaties in breedte en vorm. LamellaC-vormig met plooien over de gehele lengtewordt gekenmerkt door een grotere sterkte tegen druk en behoort tot de meest verkochte.
de lichtgewicht variant is een flexibele lamellen, heeft geen plooien en wordt geproduceerd in de vorm van de letter F. Bij het optrekken is de lagere navar typisch voor hen.
z-vormige lamellenworden gebruikt om een volledig schaduwoppervlak te bereiken wanneer gesloten, waardoor een volledige schaduw ontstaat. Met behulp van rubber, dat over de gehele lengte van de lamella wordt geperst, wordt het thermoregulerende effect versterkt. Het wordt ook gekenmerkt door een veel rustiger technisch parcours.
jaloezieën met s-vormige lamellen,zijn ook uitgerust met gegoten rubber en zijn gebaseerd op vergelijkbare kenmerken als Z-jaloezieën. In termen van ontwerp neemt de sierlijke vorm van lamellen een leidende plaats in onder schaduwsystemen voor buiten. Gesloten modus creëert het meest perfecte complete gebied.
Venkovní žaluzie celého domu
Subsidieopties
u kunt subsidies krijgen voor zowel buitenzonwering als rolgordijnen, maar u kunt ook subsidies krijgen voor gevelzonwering. De subsidie kan worden toegepast als eigenaar of bouwer van de woning van zowel natuurlijke als rechtspersonen. Het bedrag van de subsidie wordt geraamd op 500 CZK / m2van het oppervlak van schaduwrijke ramen of balkons voor schaduwtechnologie met handmatige bediening. Dit is zowel mechanische als motorbesturing, bijvoorbeeld met behulp van een wandschakelaar of afstandsbediening. Bovendien, 1000czk / m2gebied van beschermde vulstof voor intelligente motorbesturingstechnologie. Dit omvat automatische besturing die wordt geëvalueerd met gegevens die zijn berekend op basis van de intensiteitswaarden van de daglicht -, tijd-en de hele dagmodus van de gebruiker. Het is mogelijk om slechts 1 aanvraag in te dienen voor elk huis, maar het kan worden gecombineerd met bijvoorbeeld de installatie van isolatie of zonnepanelen. Als de subsidie op is, kunt u een nieuwe aanvraag indienen.
voors en tegens
voordelen zijn onder meer de mogelijkheid om binnen licht te regelen, maar vooral om de thermische omstandigheden te verbeteren zonder het gebruik van extra hulpmiddelen zoals airconditioning. Bovendien zijn het onderhoudsvrije en interessante gevelontwerpelementen. Ze zijn niet geschikt voor veiligheid en moeten ze beschermen tegen zeer sterke winden.