kasteel Winter sprookje


zomer rondleidingen door kastelen en kastelen zijn een gemeenschappelijke en veel gebruikte tijdverdrijf dat gezinnen bij elkaar brengt en actief doodt hun vrije tijd.wat velen niet weten is dat sommigekastelen het hele jaar door bezocht kunnen worden, en dergelijke sneeuwkastelen kunnen de ogen en harten van veel bezoekers echt behagen.

zasněžený neuschwanstein

laten we eens kijken waar we kunnen gaan in de herfst of winter. We beginnen met de meest bezochte monumenten van ons land, en het is de Praagse burcht waar u bijvoorbeeld de St.Vituskathedraal, De Praagse Burcht Picture Gallery, Golden Lane en vele andere meest gedenkwaardige plaatsen van onze republiek kunt zien.

Karlštejn, kasteel Zubiro, kasteel Siklov (bekendkasteel Goudlokje uit sprookjes, of onsterfelijke Tante), raket. Dit zijn stalwarts die het hele jaar door geopend zijn en het is de moeite waard om de tijd te nemen om wat van de geschiedenis van ons land te zien.
zámek v zimě

veel bezoekers zijn blij dat het een van de oudste kastelen in de prachtige1 Kivivoklát(regio Midden-Bohemen) ook beschikbaar voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de winter. In hetzelfde gebied ligt het bekende en gewilde kasteel Dobuzys. De 11 kamers in de stijl van Rococo en classicisme kijken al uit naar uw bezoek het hele jaar door.

in de Zuid-Boheemse regio zijn het prachtige kasteel Rochenbergof het prachtige kasteel Hlubokanad Vltavou in de winter Beschikbaar.

de Zuid-Moravische regio, het is echt goed bezocht het hele jaar door. Een grote eer hiervoor is het koelkastslot en de al traditionele actie“opwarmen in de koelkast”.winter kleding wereld architectonische pracht, het is echt de moeite waard om te zien. Castle Park, Yano Flood (alleen buiten, gesloten in de winter) of verwarmde palm kassen kijken al uit naar uw bezoek. Het gebied Lednice-Valtice maakt deel uit van UNESCO.

Stop bij Roket Castle (Regio Karlovy Vary), aan drie zijden omringd door de rivier de Oše. Er zijn hier geen gidsen, maar je kunt vanuit de kelder door het kasteel lopen naar de 26 meter hoge toren, van waaruit je de omgeving echt vanuit vogelperspectief kunt zien.

er zijn vele andere kastelen het hele jaar door geopend, niet alleen in de zomer, maar ook in de winter, wanneer alles volledig verschillende tinten wordt en plotseling voelt als een winter sprookje, is het de moeite waard om de tijd te nemen om de herenhuizen van oude monarchen te bezoeken.

 

Related Blogs