Hoogwaardige productfotografie is de basis van succes bij online verkoop


Er zijn veel verkopers van kwaliteitsmerkkleding op internet. Dit betekent echter niet dat elke verkoper goederen op een manier aanbiedt die zijn klanten aanspreekt. Het is verre van zo dat dit textielproducten van twijfelachtige kwaliteit zijn; ze kunnen werkelijk uitstekend, zeer wenselijk en concurrerend zijn – deze keer ligt het probleem aan de kant van de e-shop zelf.

fotografka

Onvoldoende beschrijving en maattabel – het komt heel vaak voor dat je in sommige winkels de samenstelling van het materiaal niet kunt vinden, ergens ontbreekt de maattabel en ergens is de beschrijving zo kort dat het bijvoorbeeld niet mogelijk is om af te leiden of dit zo is, een dun of geïsoleerd sweatshirt, dat geschikt is voor lenteweer, of omgekeerd voor ronduit ijskoude winter.

Productfoto\’s – er doet zich een veel ergere situatie voor, maar als je het kledingstuk tot in het kleinste detail wilt bekijken, wil je de details zien van naden, kragen, mouwen, zakken, randen, wil je een overzicht hebben van de dikte van het materiaal, het ademend vermogen, en je wilt ook echt echte kleuren voor je foto hebben. Het komt voor dat iemand een rode trui bestelt en deze is eigenlijk meer roze, waardoor er onnodige complicaties, klachten en retourzendingen ontstaan. Dit alles kun je heel eenvoudig voorkomen met een hoogwaardige productfoto van een professionele fotograaf die zich richt op alles wat een klant moet weten en weten voordat hij een product aanschaft.

model

Professionele productfoto\’s begeleiden u van A tot Z bij uw aankoop en garanderen, samen met een voldoende beschrijving van het product, dat mensen graag bij u zullen kopen en dat zij u zullen verkiezen boven andere winkels die dit aanbieden, zelfs als ze zijn van hoge kwaliteit, maar waarvan de foto\’s in lage resolutie en vanuit betekenisloze gezichtspunten worden weergegeven, leer je vrijwel niets belangrijks. Elke detailhandelaar (niet alleen) in kleding zou productfotografie moeten beschouwen als de basis voor het succes van zijn bedrijf.