kleine fietser


groeide je kind op van een loopfiets die hij leerde zijn evenwicht te bewaren? Dan is het tijd om door te gaan naar de eerste echte ronde met prostituees. Vermijd extra wielen, omdat dit een onnodige stap terug zal zijn. Als het kind daarentegen van een soort reflector oversteekt, heeft hij een grote stap om zo snel mogelijk te leren rijden. Onderschat de keuze niet en wees niet bang om te investeren in duurdere merkmodellen.
malý cyklista
Hoe navigeer je het beste door het menu en hoe kies je het
het is belangrijk om de keuze te richten op de lengte van uw kind. Voor de kleinste fietsers is een groottetype van 12 inchgeschikt en aanbevolen voor kinderen die 90-100 cm lang zijn, wat overeenkomt met ongeveer 2-3 jaar oud. Deze maat is de kleinste maat die op de markt verkrijgbaar is. Dit type is niet uitgerust met achterremmen, maar alleen die welke worden geactiveerd door de omgekeerde werking van het pedaal.
holčička na kole
een andere maat van 14 inchis ontworpen voor kinderen van 95〜105cm, wat overeenkomt met ongeveer 3-4 jaar oud.
de grootte van 16 inch
is ontworpen voor kinderen van 4-5 cm, wat overeenkomt met ongeveer 100-115 jaar oud.
bij het kiezen is het belangrijk om rekening te houden met het gewicht van de fiets. Dankzij de lichtheid zal uw kind beter trappen en bochten nemen en zult u geen problemen hebben met snuiven. Het algemene gewicht is ongeveer 10-12 kg, maar daarentegen kun je ook soorten vinden met een gewicht van slechts 5-6 kg, wat natuurlijk ook tot uiting komt in de prijs en de prijs is hoger.
tři děti na kolech
vergeet niet over de juiste accessoires
bij het fietsen is het belangrijk om rekening te houden met de veiligheid van de fietser. Het is belangrijk om de juiste helm te kiezen. Plastic kettingsdeksel, de dekking van het stuureind, reflector, enz. zijn ook geschikt. Om de zichtbaarheid van het kind te vergroten, is het ook goed om verschillende reflecterende elementen te kiezen. Het kan ook worden uitgerust met verschillende soorten elleboogbeschermers, enz.
neem liever de eerste reis als een test, dating, dwing het kind zeker niet om iets te doen, prijs hem voor zijn prestaties, laat het kind in zichzelf groeien.