Maak dit jaar je eigen cadeausKerst nadert langzaam maar zeker en daarmee komt de gevreesde pre-kerst stress. Maar is dat echt elk jaar nodig? Wij geven antwoord. [Het hangt allemaal van onszelf af en hoe we ons voelen. Wat dacht je ervan om je dit jaar maanden van tevoren op een andere manier voor te bereiden op Kerstmis? Er zijn uitstekende gidsen over hoe je dit kunt doen, bijvoorbeeld, die gaat over cadeaus kopen. Maar als je moeite hebt met cadeaus kopen, of je nu niet weet wat je voor je geliefden moet kopen of dat je niet genoeg geld hebt, dan ben je hier aan het juiste adres. [Kerstmis is tenslotte een feestdag die draait om familie, en er is niets dat een geliefde meer voldoening geeft dan een attent gegeven cadeau.
vodovky a štětce.jpg

1. Maak een tekening
.
Teken een mooie tekening om je geliefde te vertellen hoeveel je van hem of haar houdt. Als je moeder van katten houdt, teken dan een tekening van een schattige kat. Als je iets gekkers durft te doen, kun je een foto nemen van de persoon aan wie je een cadeau wilt geven en er een karikatuur van tekenen. Lijst het kunstwerk vervolgens in en kijk hoe die persoon het vindt. Als je er niets voor hoeft te doen en de tekening krijgt een lach voor de boom, dan is het de moeite waard.
2. Maak een fotoalbum
.
Dit cadeau kost misschien veel geld, maar het zal zeker zeer gewaardeerd worden. Er zijn veel websites op internet waar je een fotoboek kunt maken met je eigen foto\’s. Geef dit originele kunstwerk cadeau en iedereen zal versteld staan.
3. Fotolijst
Heb je niet de moed om een fotoboek te maken? Maak je geen zorgen, wij hebben het voor je geregeld. Je kunt je favoriete foto\’s samen met je dierbaren ontwikkelen, ze inlijsten en cadeau geven. Een eenvoudig, maar absoluut prachtig cadeau dat niemand zal beledigen en altijd alleen maar gewaardeerd wordt.
obrázková kniha.jpg
4. Receptenpot
Kies een eenvoudig lievelingsrecept en doe de droge ingrediënten in een stapel jampotjes. Schrijf op een stuk papier wat de persoon moet kopen en schrijf het recept op de andere kant van het papier. Dit is nog een eenvoudig en leuk cadeau.
5. Naai iets
.
Je kunt ook iets breien voor je geliefde. Of het nu een pluizige trui is of een warm paar sokken, het zal altijd lukken. En zelfs als het niet lukt, hoe hard je het ook probeert, geef het dan cadeau. Ze zullen erg blij zijn met de moeite en tijd die je in het naaiwerk hebt gestoken en ze zullen je ook dankbaar zijn.

Related Blogs