Mannen van middelbare leeftijd


Het is de droom van elke man om een mooie, intelligente vrouw naast zich te hebben die ook zijn perfecte minnares is, die alle huishoudelijke taken op zich neemt, zoals schoonmaken, koken en kinderen opvoeden. De meesten trouwen met zo\’n droomvrouw. Naarmate de tijd verstrijkt, het huwelijk 25 jaar wordt en de kinderen opgroeien en onafhankelijk willen zijn, beginnen mannen hun leven en hun vrouw in een ander licht te zien.
muž s čepicí
Naarmate ze ouder worden, merken ze veranderingen op bij hun vrouwen. Hun vrouwen hebben niet langer perfecte rondingen en zijn minder agressief in bed. Daarom realiseren ze zich dat hun enige doel in het leven is om te werken, thuis te komen en te ontspannen op de bank voor de tv. Ze zijn op zoek naar de verloren vonk in het leven en willen iets nieuws proberen om te voorkomen dat hun leven saai wordt en wegdrijft. Ze doorbreken vaak de stereotypen in hun familie en gaan op zoek naar minnaars die enkele decennia jonger zijn dan zij.
neoholený muž

Waarom is dit?

Mannen willen niet toegeven dat ze ouder worden en niet meer in de bloei van hun leven zijn. Als ze in de spiegel kijken, zien ze dat hun gezicht en lichaam in de loop der jaren zijn veranderd. Ze beseffen niet dat dit gewoon de cirkel van het leven is en dat ze zich in dezelfde positie bevinden als hun vrouwen. Ze willen zichzelf bewijzen dat ze geen deel uitmaken van de oude orde en dat ze nog steeds in vorm zijn. Ze verlangen ernaar om een mooie godin te zijn met een geweldig figuur, mooi haar en strakke borsten, en ze willen hun jeugd en vitaliteit terugwinnen. Ze willen in het middelpunt van de belangstelling staan en de wereld laten zien dat ze het nog steeds in zich hebben. Het probleem ontstaat echter wanneer de minnares druk op hem begint uit te oefenen en een fundamentele beslissing eist: ik of zij. Om hun nieuwe impulsieve relatie in stand te houden en zich nog steeds mannelijk en zelfverzekerd te voelen, besluiten mannen vaak om hun huidige gezin te verlaten en een nieuw leven te beginnen met een jonge vrouw. Op dat moment zijn ze zich totaal niet bewust van de gevolgen hiervan. Een jonge vrouw mag dan wel mooi zijn, maar ze wil veel plezier maken, reizen en een eigen gezin stichten. Ze heeft nog veel werk te doen en is zich daar volledig van bewust. De mannen moeten zich aanpassen om haar bij te houden, maar ze merken al snel dat ze daar de kracht niet meer voor hebben en ze beginnen het vredige leven samen te missen, waarbij al hun zorgen uit handen worden genomen. Uiteindelijk realiseren ze zich dat het leven dat ze nu leiden perfect voor hen was en beginnen ze spijt te krijgen van hun beslissing. Maar vaak is het te laat om het goed te maken.