Ik schreeuw door Tunesië


Tunesië en de aangrenzende eilanden behoren tot de juwelen van Noord-Afrika. ネニ-they ze verbergen niet alleen een rijke geschiedenis die bezoekers trektぜall over de hele wereld ,isールthis land heeft ook zijn charme. Het hele jaar door mooi weer met temperaturen rond de dertig graden in de lucht、zee met mooie zesentwintig graden, zal zorgen voor een levensonderhoud van het toerisme, zelfs na het hoogseizoen. De blauwe zee met prachtige stranden, die het gouden zand bedekken, zijn niet de enige bezienswaardigheid. このような状況の中で、私たちは自分たちのために何かをしたいと思っていました。 私はあなたを愛していますか?? Is meer geassocieerd met de woestijn, geen wonder dat toeristen gewoon massaal hier. Eén nacht is hier gegarandeerd.

osel na poušti

U kunt van boven naar beneden door Tunesië rijden, het maakt niet uit of u een ritje op een kameel regelt,zoutgrotten bezoekt,het monumentale Romeinse Colosseum of het hete woestijnzand proeft. Hoffelijkheid en vriendelijkheid van de lokale bevolking is echt Nobel. Ze hebben ook een gevoel voor humor,dus als ze je vertellen dat je de trein kunt nemen,Weet je niet wat je moet denken. Echter, de sporen in dit land areclean en modern. In het noorden, in de bergen, opent een prachtig panorama vanuit de auto. In de bossen is het mogelijk om hyena \’ s,gazellen en lynxen tegen te komen. Het beroemde eilandルルバis計測自動制御学会paid 、 ideaal voor fietstochten,het heeft ook rust、stranden voor ontspanning. Romantisch dorpミドゥンbiedt de mogelijkheid om een krokodillenboerderij te bezoeken, niet te missen om deze formidabele wezens te voeden met prehistorische genen. Guellalais een dorp vol pottenbakkers en hun kunst is te zien in de steegjes. Om onder hun handen te kijken, om te sterven, om te kopen dan is werk fatsoen. Markten, restaurants en geschiedenis zijn te vinden in kashda. Er zijn hier veel Oosterse bezienswaardigheden, je hoeft alleen maar te kiezen en te gaan, en je zult deze magische plek niet willen verlaten. メディヌ、スタロウシュトヴルシュ-ムスタ、ナジデテ-テムシュ-ヴュード。 チュニス, met de grote zwaardachtigeJama ez Zitouna,biedt toeristen de ruïnes van het beroemde Carthago,mysterieuze straten evenals restaurants en hotels.
palmy před budovou

エヴロプスカーメニューヴィチュニケクチニ? アノ 、 私はu wordt voorbereid door het hotelpersoneel 、 maar alleen in aanvulling op de hondに行きます 。 Maar wrijf het vlees over de spiesjes van gegrild lamsvlees, genaamdbrochettes. Tajjinewordt geserveerd met couscous als een mengsel van vlees en eieren, enharissais een pittige chilipasta. couscousis erg populair in dit land. Het is een zoete kroep en wordt meestal geserveerd met groenten en vlees. Heerlijk zijn ook lamsballen, gekruid met koriander en komijn, genaamdkefta. En wie houdt van vis, misschien proberen het gerechtojja, gimp zijn stukjes vis of cerebellum gekookt in een saus van hete pepers、tomaten met knoflook,munt、koriander.

 

Related Blogs