Ontsnappingsspellen voor iedereen


Ben jij een leuk familielid dat altijd nieuwe dingen probeert en samen tijd doorbrengt? Neem je graag de tijd om je gezin te dienen? Dat is geweldig en kan de familiebanden versterken. Ben je nog steeds op zoek naar nieuwe leuke activiteiten die je gezin op de proef stellen en leiderschaps- en ondergeschiktheidsrollen verduidelijken? Laat ons je kennis laten maken met een bepaald spel. Het is een leuk spel waarbij je het tegen elkaar opneemt om te zien hoe goed je kunt presteren in ongunstige omstandigheden waarin de tijd dringt en je moeilijke beslissingen moet nemen.

úniková cesta

Kun je je beslissingen goed inschatten of bezwijk je onder de stress? In dat geval ga je tekeer tegen je medefamilieleden en begin je te schelden. Stap je uit de box? Of blijf je zo kalm als ijs in de moeilijkste situaties onder druk? Sommigen van jullie hebben het misschien al door, maar voor degenen die het nog niet doorhadden: we hebben het over ontsnappingsspelletjes. Ze zijn tegenwoordig heel gewoon. Mensen proberen uit hoe het is om strategiespellen live te spelen, niet alleen voor een computerscherm. Spellen zijn meestal ontworpen voor teams van twee tot vijf personen. In de spellen komen spelers voor verschillende geheime puzzels te staan, lossen ze cijfers op, zoeken ze naar geheime voorwerpen die naar andere opdrachten leiden of vinden ze vergrendelde sloten.

zapeklité hlavolamy

De ene taak leidt tot de andere, die weer tot een andere leidt. Het spel heeft een strikte tijdslimiet en alle opdrachten moeten binnen die tijd worden opgelost. Anders kun je niet uit de kamer ontsnappen. Je kunt een van de vele spellen of spellocaties proberen. We presenteren een van de spellen genaamd Double Agent. Het spel speelt zich af in de tijd van de Sovjet-Unie en de KGB. Een geheim agent genaamd George, codenaam \’Star\’, had toegang tot de zwaarst beveiligde documenten. Nu wordt hij vermist en eet hij geheime documenten op. Jouw missie is om erachter te komen wat de documenten zijn en waar ze zijn gebleven. Je moet de geheim agent vinden en de waarheid achterhalen. Is de geheim agent echt een agent? Zal er genoeg tijd zijn om achter de waarheid te komen? De tijd dringt en de KGB zit achter je aan.

Related Blogs