Peeling, de weg naar een mooie huid


Huid en teint zijn de eerste dingen die ons opvallen als we naar anderen kijken, maar ook iets dat belangrijk is om te verzorgen als persoonlijke zorg. Huidverzorging door middel van peeling kan zoveel toevoegen aan die schoonheid.

peeling ruky

Peeling is een cosmetisch product dat deel moet uitmaken van de basishuidverzorging voor het hele lichaam en de hele huid. Peeling werkt door de huid zachtjes af te schuren met speciale producten, d.w.z. crèmes of pasta\’s met schurende en polijstende ingrediënten. Producten met geplette amandelkorrels of zeezand worden veel gebruikt. Bij regelmatige verzorging met behulp van een peeling wordt de huid gladder, elastischer en ziet er heel fris uit. Een peeling is ook effectief bij een vermoeide, ongelijkmatig gekleurde en licht door de zon beschadigde huid. Deze peeling is ook populair bij oneffenheden.

Positieve aspecten of redenen om regelmatig peelings te gebruiken

Peeling is een cosmetisch product dat meer kan en een zeer effectief middel is voor een mooie huid. Peeling verwijdert dode huidcellen en huidcellen die schadelijk zijn voor de menselijke huid. Regelmatig gebruik kan helpen om vergrote poriën te verzachten. Bij een probleemhuid of een vette huid moet de peeling echter maximaal één keer per week worden gebruikt; één keer in de 10 dagen is ideaal. Hij mag nooit vaker worden gebruikt. Bij correct gebruik, d.w.z. circulair gebruik, wordt de huid tegelijkertijd gemasseerd en gevoed.

Het lichaam wil en heeft ook een peeling nodig

Moderne producten zijn zeer effectief en behoorlijk krachtig, dus het is het beste om voorzichtig te zijn met hoe vaak ze worden gebruikt. Met andere woorden, minder frequent en zachtaardiger gebruik is voldoende. Redenen voor het gebruik van lichaamsscrubs Lichaamsscrubs verzachten de huid over het hele lichaam, verwijderen droge huid, hebben een positief effect op de regeneratie, maken de huid steviger en elastischer. Peeling verstevigt de huid van het menselijk lichaam en helpt de tekenen van veroudering te bestrijden. De oliën in het product verzachten de huid perfect. En ze zijn zeer effectief bij regelmatig gebruik om cellulitis te verwijderen en te voorkomen.

přírodní peeling

Essentiële regels bij het gebruik van peelings

  1. Het kiezen van de juiste cosmetische producten is een topprioriteit. Vooral in het geval van huidpeelings is het noodzakelijk om de juiste te kiezen voor je huidtype.
  1. Gebruik – Gebruik in de regel op een licht vochtige huid na reiniging. Gebruik het met zachte ronddraaiende bewegingen. Gebruik de lichaamsscrub na het baden of douchen, terwijl de huid volledig warm is.
  1. Bewaren: een donkere, droge plaats is ideaal. Elk product is gelabeld met een aantal maanden of een getal dat aangeeft hoeveel maanden het gebruikt kan worden vanaf de eerste opening. Voor het 6M-label is de houdbaarheid bijvoorbeeld 6 maanden vanaf de eerste opening.

.