Plezier voor ouders en kinderen


Kinderen voor langere tijd vermaken is een Hercules-taak voor elke ouder. Maar een dag doorbrengen in de wereld van LEGO stenen of de verschillende attracties in het attractiepark uitproberen is zeker leuk en een onvergetelijke ervaring voor alle betrokkenen. Ga met het gezin naar Legoland in Duitsland. Het attractiepark is geopend van 28 maart tot 8 november, van 10.00 tot 18.00 uur. De toegangsprijs is EUR 38,5 voor volwassenen en EUR 36,0 voor kinderen vanaf 3 jaar. Voor een gezin van minstens vier personen is het zeker de moeite waard om een familieticket te kopen voor EUR 141,0.
ruské kolo, kolotoč
Als je online tickets koopt, hoef je niet in de rij te staan bij de kassa. Zodra je binnenkomt, krijg je een toegangskaart die is onderverdeeld in themagebieden (bijvoorbeeldThe Lego Movie,,,,). Bijvoorbeeld,The Lego Movie – een Star Wars-geïnspireerde expo,Lego X-TREME – een onderwaterwereld, muziekinstrumenten, achtbanen en Lego-speelgoedauto\’s,Lego Adventure Land – een expo, laatste circuit isLego Miniland, waar je verschillende miniatuurversies van belangrijke gebeurtenissen, steden en gebouwen kunt zien). Er is geen gebrek aan verfrissingen, restaurants en sanitaire voorzieningen, evenals gespecialiseerde medische begeleiding. Roken is niet toegestaan in het gebied en huisdieren, waaronder honden, zijn niet toegestaan.
opice z lega
Een ander zeer populair pretpark is Dream Park Ochaviein Polen,dat opvalt met attracties zoals een touwencentrum, touwenglijbanen, monkeybars, 6D-bioscoop, verschillende springkussens en trampolines. Er is ook een mini-dierentuin en een oceanarium. Interessant is dat in het pretpark een dier leeft dat lijger heet. De lijger is een kruising tussen een leeuw en een tijger en is het grootste katachtige dier ter wereld. Er zijn ook dinosaurussen, lemuren, verschillende tropische dieren en krokodillen te zien. Een van de meer ongebruikelijke kenmerken is een familiehuis dat ondersteboven staat. Versnaperingen en entreegelden kunnen met een kaart worden betaald, dus het is niet nodig om Tsjechische kronen en zloty\’s om te wisselen. Het park is geopend van 10.00 tot 18.00 uur, dezelfde tijden als Legoland. De toegangsprijs is 42,90 zloty voor kinderen vanaf 3 jaar en 49,90 zloty voor volwassenen. Of je nu Legoland of Dream Park bezoekt, één ding is zeker.

Related Blogs