Pretpark Polen


We zullen allemaal met liefde terugdenken aan onze kindertijd toen we achteloos ronddraaiden in de attracties in het kinderpark. Deze herinneringen zullen ons de rest van ons leven bijblijven. Het is een van onze dierbaarste herinneringen dankzij de vreugde die het met zich meebrengt. Maar gelukkig zijn pretparken ook de 21e eeuw binnengegaan en zijn het werkelijk prachtige plaatsen geworden met attracties voor zowel kinderen als volwassenen. Enagylandia in Polen is zo\’n pretpark. Geen wonder dat het elk jaar meer dan een miljoen bezoekers trekt.
Het voordeel is dat er voor elk wat wils is, ongeacht leeftijd. Dankzij moderne technologie worden er nieuwe attracties gebouwd die niet alleen duurder, maar ook sneller zijn.
horská dráha
Wie graag adrenaline opzoekt, zou Energilandia moeten bezoeken. Als je niet weet waar het is, het ligt halverwege Katowice en Krakau.10]
Een ding dat zeker een vermelding verdient is Hyperion, een nieuwe megacoaster die in 2018 werd geïntroduceerd. Het is ook de snelste en hoogste megacoaster van Europa. Hij is 77 meter hoog en heeft een val van 80 meter. De snelheid is 140 km/u.
Voor waterliefhebbers is er de Speed Water Coaster, een combinatie van achtbaan en waterattractie. De snelheid is 110 km/u. Hectoliters water zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
obří kolo
Een van de nieuwe functies is Tropical Fun. Er zijn 10 waterglijbanen van verschillende moeilijkheidsgraad. Een daarvan is Kamikaze. De val van 90 meter hoogte zal zeker veel mensen aantrekken. Misschien jij ook wel.
En exotische fans die er van alle kanten op en af kunnen zonder zich vast te houden, vinden het misschien ook leuk.
Wil je de kracht van een tsunami voelen? Bezoek dan de 40 meter lange Tsunami Dropper.
Deze zone zal alle sensatiezoekers versteld doen staan. Ga naar dit park. Je zult er zeker geen spijt van krijgen. Integendeel,