Tatoeages, of levenslange tatoeages\’Tatoeage\’is afgeleid van het woord\’tatau\’dat \’markeren\’betekent en een rijke geschiedenis heeft. Tatoeages zijn een integraal onderdeel van veel sociale groepen – inheemse volkeren, wilden, zeelieden– bijvoorbeeld gevangenen.
Als je een tatoeage overweegt, is het belangrijk om een aantal feiten in gedachten te houden. Probeer de volgende vragen redelijk te beantwoorden. Als je ze niet kunt beantwoorden, moet je je voornemen uitstellen.
velké prsteny

Waarom wil je een tatoeage?

Zorg ervoor dat het niet slechts een jeugdige indiscretie is. Verwijderen is duur, tijdrovend en pijnlijk. Geen tatoeage laten zetten moet iets persoonlijks voor je betekenen . Dit betekent echter niet dat je de naam van je huidige partner moet tatoeëren. Zelfs als je nu van plan bent om de rest van je leven bij elkaar te blijven, veranderen omstandigheden en blijft de tatoeage. Je moet je echt op jezelf richten. Wat is je levensmotto? Wat beschrijft jouw persoonlijkheid?

Staat je tatoeage je carrière in de weg?

De opvattingen over tatoeages zijn de laatste jaren aanzienlijk veranderd, maar ze kunnen voor sommige mensen nog steeds controversiële speculaties veroorzaken. Overweeg of tatoeages gepast zijn in je huidige carrière,
werkgevers

en

klanten . Als je niet weet wat je in de toekomst wilt gaan doen, is het beter om te tatoeëren op plekken die gemakkelijk verborgen kunnen wordenTatoeages zijn niet geschikt voor openbare banenzoals politieagenten, advocaten, artsen, ambtenaren, opvoedersverzorgers,modellen .
delfín nad hladinou

Zijn tatoeages geschikt voor mijn lichaam?

Ondanks wat je misschien gelezen of gehoord hebt, is elk lichaam uniek en is elke tatoeage aanvaardbaar om verschillende redenen: het pigment, de positie van de tatoeage,ende huidige gemoedstoestand. Over het algemeenhebben mensen met minder pigmenteen lagere tolerantieen
is de huid in het benige gebied gevoeliger dan de zachtere gebieden. Ze hebben een lagere pijngrens en zullen eerder uit de wond bloeden en mogen niet vermoeid ofbedwelmd zijn. Het kan bij sommige mensen ook allergische reactiesveroorzaken. Het zijn tenslotte chemicaliën die door de naald in het lichaam worden geïnjecteerd [68] en als je ongewone symptomen ervaart zoals roodheid,ettering ofzwelling, ga dan onmiddellijk naar je tatoeagespecialist of arts. Houd ook rekening met je lichaamsbouw. Frequente gewichtsschommelingen kunnen je tattoo belasten en ervoor zorgen dat hij zijn vorm verliest.

Aan wie moet ik mezelf toevertrouwen?

De laatste belangrijke vraag is waar je je kunt laten tatoeëren. Het is het beste als je vriend ervaring heeft in die salon. Wees niet bang om de tatoeëerder te vragen naar de hygiënenormen . Welke beschermingsmiddelen gebruiken ze? Hoe vaak verwisselen ze naalden? Als je de omgeving ook maar een beetje vreemd vindt, annuleer dan onmiddellijk je afspraak. Vergeet niet om in de [85] catalogus [86] te kijken, want slechte hygiëne in een tattoo studio kan gemakkelijkleiden tot hepatitisof zelfsAIDS!!!
[88] Irriteer de tatoeage niet [89] desinfecteer hem [90] en [91] stel hem niet bloot aan zonlicht [92].

Related Blogs