Tiroler Alpen


Het dorp Ischgl in het Silbretta Arena gebied is een waar paradijs voor fanatieke skiërs. Het ligt tussen Oostenrijk en Zwitserland. [Je longen zullen je dankbaar zijn als je de kabelbaan neemt naar de top van de Tiroler Alpen. [De lucht is hier schoon en bijna bacterievrij. [Door de grote hoogte is er van december tot april sneeuw in het vooruitzicht.
– Dit recreatie- en skigebied is geschikt voor iedereen. [Ervaren skiërs kunnen hier hun weg vinden, terwijl ervaren instructeurs beginners helpen.
sáňky na sněhu

Skiën en sleeën

Als je niet durft te skiën, wees dan niet verlegen en neem je eigen slee mee. [Dan hoor je tenminste bij de lokale bevolking. Er is geen tekort aan deze wagentjes in elk huisje. Tegenwoordig worden er ook sleeën in bergresorts geplaatst om het verblijf van wintergasten interessanter te maken. Voor de sleetrekkers is er een speciale baan aangelegd van 6 km lang. Deze baan is geen glooiende helling en moet worden geduwd om sneller te kunnen skiën.
o De baan heeft veel hellingen en bochten.
lyžování v Alpách

Het loopt ook door het plaatselijke bos. Bovendien kan het een buitengewoon avontuur zijn. Tijgers en beren kunnen je inhalen. Maar je hoeft niet bang te zijn. De dieren zijn gewoon schattige maskers die de lokale bevolking en toeristen voor de lol dragen. Er is maar één regel –laat je zorgen achter je en stap op de slee.

Dineren als een keizer

Bestel als je moe bent wat specialiteiten in een lokaal bergrestaurant. Hazelnootschnaps is hier erg populair . Mis de plaatselijke specialiteit Käsespätzle niet. Achter deze naam gaat de boerennoedel met bergkaas schuil. Enals je Kaiserschmarrn krijgt aangeboden, niet weigeren. Het is een vergissing. Dit dessert was ook een favoriet van keizer Frans Jozef I.
Het was ook een favoriet van de Kaiserschmarrn.

Related Blogs