Wat te dragen in de lente van 2018?


Allereerst is het de moeite waard om op te merken dat de meeste inspiratie uit de jaren 90 komt, vooral op het gebied van kleur. Er zijn echter ook gloednieuwe trends die bedoeld zijn om op te vallen en de garderobe binnen te komen. Een belangrijke trend voor deze lente en voor de komende zomer is de match-match trend. Weet je niet zeker wat je je bij deze term moet voorstellen? Kort gezegd: kleding matchen met één kleur of één patroon. En welke kleuren zullen deze lente en zomer het domein zijn?
fialové boty

Trending kleurenpalet voor lente 2018

De typische zomerkleur is al jaren geel, rood voor de winter en diep oranje voor lente 2018. Op het eerste gezicht vinden sommige mensen het misschien niet mooi, maar geloof me, deze kleur is heel helder en accentueert en fleurt je outfits op. En het laat je er energiek en fris uitzien.

De lente wordt ook gekenmerkt door wit, dat gewoon al evergreen is. Wit is gewoon een klassieke kleur. Het past bij iedereen en verheldert en verjongt je. Wit staat ook symbool voor minimalisme. Dit voorjaar zullen zowel witte jurken als witte kleding in casual, sportieve en elegante stijlen trending zijn.

De kleur kaki zal ook in het voorjaar van 2018 de bovengenoemde kleuren domineren. Khaki wordt al enige tijd geassocieerd met jumpsuits, maar zal ook te zien zijn als onderdeel van outfits in de vorm van schoenen en petten
barevný šatník

.

Lavendel is een steunpilaar van de lente!

De onbetwiste koningin van de lente 2018 op het gebied van pastelkleuren is lavendel of zachtpaars. Victoria Beckham weet dit zelf ook en is gezwicht voor deze kleurstelling. Ze presenteerde de kleur zelfs in haar collectie. Paars zal in de lente niet alleen op kleding te zien zijn, maar zal ook een vaste waarde zijn in schoeisel. Niet alleen zullen paarse pumps een hit zijn.

Welke patronen zullen in de lente in de mode zijn?

Strepen worden nooit oud en zijn een onverwoestbaar patroon. Het is dus geen verrassing dat strepen een modetrend blijven. Deze lente zal niet anders zijn. Dit voorjaar moet de nadruk liggen op verticale en diagonale strepen. Naast gestreepte blouses, shirts en rokken zullen ook gestreepte pakken en hele ensembles in de mode zijn.

Een andere tijdloze trend is het broekpak. Deze trend zet zich dit jaar voort. Als je je afvraagt of je er een moet aanschaffen. Ga nu op pad en kies het juiste broekpak dat nooit in je garderobe mag ontbreken. Het liefst grijs of geruit met een subtiele textuur.

Bloemen zijn onlosmakelijk verbonden met de lente en de zomer, hoewel de lente van 2018 geen uitzondering zal zijn! De ontwerpen zullen niet zo heftig zijn als in voorgaande seizoenen. De meest waarschijnlijke prints zullen echter oosterse prints zijn met gele, roze of zachtpaarse bloemen op een zwarte of witte achtergrond.

Leeftijdloze denim! De lente is ook niet zonder denim, alleen meer stijlen die doen denken aan werkkleding, waar dit materiaal oorspronkelijk voor bedoeld was. Toch blijft het een trend voor het lenteseizoen.

Related Blogs