werken in de mode


Mode en andere moderne accessoires zijn erg belangrijk. Het is niet zo belangrijk als je denkt, maar ik denk dat veel mensen mooi willen zijn en er goed uit willen zien. Of maakt het je niet uit of je er mooi uitziet of niet? Ik denk dat als je een man was, het Mannen misschien niet kan schelen hoe je eruit ziet, of mannen hebben de nieuwste modeaccessoires Dit is een heel ander ding, Ik heb het nu over vrouwen, Ik wil dat alle vrouwen er echt mooi uitzien, dus alle mannen zijn helemaal uit. Omdat hij zijn ogen bijna van de vrouw wil laten vallen. Eerlijk gezegd geef ik er ook om.

Pro mě je móda důležitá.

Ik wil mezelf ook leuk vinden. Ik geniet echt van mode. Ik was al heel lang geïnteresseerd in mode. Ik wilde ook model worden, maar ik denk dat dit soort dingen me verliet toen ik 17 of 18 was, want toen ik erachter kwam dat het echt moeilijk was en ik een heel slank figuur moest hebben, dacht ik dat dit waarschijnlijk niet voor mij was. Ik ben niet blij als ik niet kan eten of moet sporten of reizen. Ze wilde altijd model worden omdat ze op reis was en haar mooie kleren en mode liet zien.

Co v módě máte nejraději?

Maar ik weet dat het model 50 keer per dag kan veranderen, en vertel me wie hiervan zal genieten en wie er vele malen van Aankleden zal genieten. Ik dacht dat ik liever geen model zou zijn. Maar ik wilde nog steeds in de mode blijven en iets met kleding doen, dus werkte ik nog 7 jaar in een bedrijf dat zich bezighield met mode. Toen mensen op Internet mooie moderne kleding bestelden, pakte ik het in omdat ik het gewoon voor hen inpakte. Ik moet toegeven, Ik heb ervan genoten. En het spijt me dat ik daar niet meer werk. Toen ik met zwangerschapsverlof was, ging ik daarheen omdat ik een ernstig ongeluk had gehad en niet wilde dat mijn baas onnodig op me wachtte. 

Related Blogs