witte sneakers trend. Hoe zorg je voor hen?


Ze zien er goed uit op de benen, ze passen bij bijna alles, van klassieke jeans tot rokken en jurken, en ze zullen waarschijnlijk nooit verouderd raken. WitteSneakerszijn niet alleen een actuele hit, of het nu gaat om een sportmerk lederen stuk, een iconische converse of een effen wit canvas, maar het is de moeite waard om 1 dergelijk paar in een schoenendoos te stoppen. Maar weet je hoe je ze moet verzorgen zodat ze zo lang mogelijk meegaan?bílé tenisky.jpg

na je eerste wandeling zien je schoenen er waarschijnlijk niet nieuw uit. Daarom is het handig om ze elke keer als je thuiskomt te verzorgen en stof, vuil en ander vuil af te vegen met een vochtige doek. Als je per ongeluk veel vuil hebt en water alleen niet genoeg is, grijp dan niet meteen naar agressieve chemische reinigingsmiddelen. Gebruik je favoriete keukenhulp-azijn. Het kan ook betrouwbaar voor grotere vlekken zorgen en ermee omdraaien. 

oude tandenborstels kunnen ook van grote hulp zijn. De volgende keer dat je het vervangt, gooi het oude niet weg, maar bewaar het gewoon voor het schoonmaken van de schoenen.Dankzij zijn Grootte gaat het overal en zijn haren zijn zacht, dus het doet nooit pijn aan schoenen. 

een veelgebruikte techniek voor het reinigen van schoenenis gewoon vuile stoom in de wasmachine gooien. Dit wordt echter niet sterk aanbevolen. Wasmachines, vooral leren schoenen, kunnen ook beschadigd raken en voorbereid zijn op het maanden dragen ervan. Beschouw dit als een laatste redmiddel. Was ook de veters zelf niet, zelfs als ze dat wel zijn, bestaat het risico dat ze door het wassen beschadigd raken en sneller ontbinden. Als het vuil is, week het dan in heet water met een kleine hoeveelheid reinigingsvloeistof of-gel en maak het voorzichtig schoon met je handen. tenisky adidas.jpg

natuurlijk kunt u ook producten kiezen die speciaal zijn ontworpen voor het reinigen van schoenen.Allereerst kosten deze producten echter vaak veel geld, dus zoals je zou kunnen raden, zal azijn je portemonnee aanzienlijk misleiden, aan de ene kant kost het een paar kronen, en als het niet helpt, sorry.
 

Related Blogs