Wetenschap en kinderen


Hou je van wetenschap? Als kind speelde ik graag met poppen en speelgoed, het maakte me niet uit of ze voor jongens of meisjes waren. Ik had kleine jongetjes om mee te spelen. Dus het stelde allemaal niet zoveel voor. Ik was liever heel geïnteresseerd in wie er leefde en hoe andere mensen zich gedroegen. In feite ben ik meer geïnteresseerd in de roddelbladen dan in wetenschap. Hoe dan ook, pas later, toen ik zwanger werd, raakte ik geïnteresseerd in wetenschap. Ik was geïnteresseerd in hoe de baby in mij groeide en wat het nodig had. En ik denk dat het allemaal wetenschap is. Wetenschap is ook hoe leven wordt gecreëerd.

Jak vlastně vzniká dítě?

En dat vond ik heel fascinerend. Ik had nooit gedacht dat ik zo geïnteresseerd zou raken in wetenschap. Niet alle wetenschap is interessant. Ik was alleen geïnteresseerd in hoe baby\’s worden gemaakt. Het is echt vreemd en interessant. Ik had nooit gedacht dat ik daarin geïnteresseerd zou zijn. Ik heb ook een wetenschapsseminar bijgewoond. Het was een wetenschapsseminar over zwangerschap en baby\’s. Ik kreeg ook een paar wetenschappelijke boeken over zwangerschap. Ik kreeg ook een paar wetenschappelijke boeken over zwangerschap. En ook over menselijke biologie. Ik was daar erg in geïnteresseerd. Toen ik mijn moeder hierover vertelde, was zij ook geïnteresseerd, en ik was blij om te zien dat ik niet de enige was.

Lidé mají rádi vědu.

En mijn moeder en ik lazen erover en waren blij dat ik ervan wist. Mijn moeder was er ook erg in geïnteresseerd. Dus misschien hebben we onze wetenschappelijke passie gevonden? Ik denk dat het mogelijk is om op elke leeftijd je verborgen hobby\’s en interesses te ontdekken. Maar ik denk dat dat alleen maar natuurlijk is. Als mensen ouder worden, kunnen ze immers meer doen dan alleen kruiswoordraadsels maken en gewone boeken lezen. Lyrische boeken ontwikkelen de hersenen, wat naar mijn mening zeker een goede zaak is. Je moet nooit lui zijn. Om verveling tegen te gaan, moet je encyclopedieën en andere wetenschappelijke boeken lezen.

Related Blogs