Wij zorgen voor je huisdieren


Als je net op reis gaat, vraag je je zeker af waar je je huisdier mee naartoe moet nemen. Het maakt niet uit of het een schattig katje, een kalme kameleon of een energieke hond is. Waar moet je ze achterlaten? En zonder bang te zijn voor verwondingen?

kočka a pes v trávě

De beste optie is waarschijnlijk een familielid. Voor sommige huisdieren kan het beter zijn om ze thuis achter te laten, alleen om iemand op bezoek te laten komen. Als er niemand is om voor het huisdier te zorgen, is het een goed idee om uit te zoeken of er bedrijven in de buurt zijn die op huisdieren passen. Sommige hotels zorgen niet alleen voor huisdieren, maar leggen ze ook in de watten. Ze kunnen bijvoorbeeld een dierenkliniek in het hotel hebben, regelmatige wandelingen of een hondensalon. Vergeet niet om recensies te checken en mensen te vragen die op je huisdier passen. Het is tegenwoordig heel gewoon en iedereen maakt gebruik van deze service. Typ gewoon \’hondenoppas\’ of \’kattenoppas\’ of andere dierenoppassen in een zoekmachine. De prijzen voor oppassen in hotels variëren enorm, van 150.000 CZK tot 500.000 CZK per nacht. Voor honden variëren de prijzen ook, afhankelijk van de grootte van het ras en de locatie waar het huisdier wordt gehouden. In sommige gevallen zijn er grotere kamers of buitenverblijven beschikbaar. Voor katten is het beter om ze direct te laten oppassen op de plek waar ze verblijven, maar natuurlijk bieden verschillende bedrijven deze service ook aan. De beste manier om een dierenoppas te vinden is op een website waar alles direct beschikbaar is.

Op doginni.cz kun je bijvoorbeeld een aanvraag doen voor een wandeling of dagoppas. Ook de website hlidacky.cz biedt oppas en huishoudelijke schoonmaak voor kinderen, huisdieren en ouderen. Hier kun je direct foto\’s van potentiële oppassers bekijken en wat over hen lezen, zodat je de persoon die je het beste bevalt kunt uitkiezen en benaderen.
spící chameleon

De beste vakanties zijn echter die met het hele gezin, inclusief huisdieren. Er zijn misschien wat beperkingen, maar het is zeker de moeite waard. Als je denkt dat je huisdieren het niet erg vinden, probeer dan je vakantie met hen door te brengen. Het zal een onvergetelijke vakantie worden voor zowel jou als je huisdier.

Related Blogs