Wimperlifting


LASH LIFTING verlengt en vormt de wimpersen laat je ogener optisch helderder en groter uitzien. Hierdoor hoeft een schoonheidsspecialiste geen kunstwimpers op je wimpers te plakken en worden je natuurlijke wimpers niet beschadigd of broos.
vrásky u očí

Procedure

Draag voor de wimperlifting geen contactlenzenen breng niets aan. Vervolgens wordt er een siliconenmal op het bovenste ooglid geplakt. De bovenste wimpers worden op deze mal gelijmd en de siliconen worden over de hele wimperlijn uitgespreid, waarbij ervoor wordt gezorgd dat de wimpers elkaar niet overlappen.20]
De eerste fase van de behandeling wordt vervolgens aangebracht en 15-20 minuten laten zitten. De schoonheidsspecialiste past deze tijd aan aan de sterkte van de wimpers. Na deze fase begint de tweede fase, die ook 15-20 minuten duurt.
Het Botox Bomb serum wordt dan aangebracht om de wimpers te voeden. Het serum blijft 8-10 minuten zitten.
Tot slot worden de wimpers zwart geverfd, zodat er geen mascara gebruikt hoeft te worden. De zwarte kleur kan worden aangebracht voordat de botox wordt aangebracht.

Na de procedure

Na de Lash Lifting procedure moet je:
– minstens 24 uur geen mascara aanbrengen
– minstens 12 uur geen mascara aanbrengen
Houd je aan bovenstaande punten om een langer effect met gekrulde wimpers te krijgen.
duhové oko

Praktische informatie

Het wordt afgeraden om de procedure uit te voeren tijdens de menstruatie of zwangerschap. De reden hiervoor is dat de verschillende fasen en het aanbrengen van het Botox-serum moeilijker kunnen zijn en het maximale resultaat mogelijk niet wordt bereikt. Dit geldt ook voor vrouwen met schildklieraandoeningen . Afhankelijk van de specifieke salon zijn de tweede en volgende behandelingen meestal goedkoper, namelijk tussen 500 en 1.000 CZK.
Het effect van langere, gekrulde gekleurde wimpershoudt 4-7 weken aan.
De procedure duurt 1-2 uur.

Persoonlijke ervaring

Ik ga nu een jaar naar LASH LIFTING en ik ben absoluut tevreden. Mijn wimpers waren altijd kort en recht. Sinds de behandeling zijn mijn wimpers langer, dikker en gezonder geworden.
Ik probeer mijn wimpers altijd zo lang mogelijk nat te houden, dus ik begin pas 10-14 dagen na de behandeling lichtjes mascara te gebruiken. De eerste paar dagen breng ik alleen lichte mascara aan, omdat ik niet veel kleur hoef aan te brengen. Maar mascara versterkt het algemene effect en maakt mijn wimpers mooi, lang en krachtig. De laatste keer dat ik een wimperkruller gebruikte was een jaar geleden, voordat ik mijn eerste wimperlifting behandeling deed.
Ik kom ongeveer vijf weken later voor een individuele behandeling en ben altijd anderhalf uur in de salon.
Ik zou deze behandelingvoor alle tienaanraden – het is het zeker waard enhet werkt!