zelfgemaakte gezichtsmaskers die al door onze grootmoeders worden gebruikt


sinds de oudheid zijn vrouwen trots op hun uiterlijk. Ze wilden aantrekkelijk en de mooiste zijn. Laten we Cleopatra herinneren, de meest aantrekkelijke vrouw van haar tijd. Ze deed haar best om haar superioriteit te behouden. Masker, Crème, serum. Een vrouw kan iets op zichzelf toepassen. Het belangrijkste is dat de huid stralend, vrolijk en vrij van rimpels blijft. Het is niet nodig om dure producten te kopen. Denk aan wat onze grootmoeders deden. Ze maakten hun eigen maskers. Hun huid was gewoon gloeiend en vol gezondheid. Je hebt niets speciaals nodig, je hebt alleen nodig wat je thuis vindt

pleťová maska

lichte huid

je hebt een gewone banaan nodig. Dit masker is geschikt voor alle huidtypes. Je ziet er moe uit. Geeft de helderheid en frisheid van de huid terug. Plet de helft van de banaan met 1 eetlepel sinaasappelsap en 1 eetlepel honing. Een grondig homogeen en gemengd mengsel wordt aangebracht op het gezicht, de hals en het decolleté en gedurende 15 minuten laten staan. Nadat de tijd is verstreken, spoel het masker.

ontvettend masker

maskers voor de vette huid herstellen de goede werking van de huidbarrière door de aanwezigheid van een hoog eiwitgehalte. Heb een zachte en minder vette huid. Het is simpel. Meng de eidooiers, 1 eetlepel honing, dezelfde hoeveelheid olijfolie en een half kopje havermout. Een kleine tip: als je het aanbrengen makkelijker wilt maken, verpletter dan de vlokken. Laat het aangebrachte masker maximaal 20 minuten intrekken. Spoel vervolgens het masker af. Beëindig de procedure met een voedende crème.

pleťová maska

Moisturizing mask

je huid is zacht, droog en niet gehydrateerd. Bestrijd het met een hydraterend masker van avocado. Het is simpel. Maal de avocado met 1 eetlepel olijfolie. Aanbrengen, 20 minuten laten inwerken en afspoelen met warm water.

verfrissend masker

een eenvoudig masker dat wonderen kan doen. Creëer een sappige en stralende huid in 20 minuten van een levenloze huid. Hoe het te doen. Maal de helft van de gepelde tomaten en voeg 1 eetlepel witte yoghurt en 1 eetlepel amandelolie toe. Na 20 minuten uitspoelen.

Vifrazzísi Maska

Ułádnénerovnosti, Aknéčičernétečky. S Touto maskou budete mít pleš jako z reklamy. Smíchejte rozmaškaně banán s bílěm jogurtem a lřící olivového oleje. Naneste a nechte púsobitútvrt hodiny. Opětděkladně opláchněte.

.