Dienbladsponzen


ja, die zijn er. En het is heel eenvoudig. Zelfs in het geval van dergelijke goederen zijn er aanzienlijke verschillen in de kwaliteit van de gebruikte materialen. Misschien is de beste oplossing de zogenaamdeantibacteriële spons.

žlutá houbička.jpg

ze worden voornamelijk in 2 delen verkocht, hebben een gebogen vorm en zijn enigszins duur. Maar ze zijn gemaakt van veel sterkere materialen die gemakkelijk herhaaldelijk wassen kunnen weerstaan. Ja, Dit is precies een eenvoudige, ecologische en economische oplossing voor de situatie. Natuurlijk is zelfs een antibacteriële spons niet voor altijd veilig, de ontsmettingsmiddelen die erin zitten, gaan zeer snel verloren door geleidelijk te reinigen. Maar er is niets makkelijker dan zo \’ n spons in de was te gooien, en het is als nieuw. Als u het desinfecterende effect wilt verzekeren of versterken, volstaat het om een kleine hoeveelheid alcohol te laten vallen. Het is bijvoorbeeld niet nodig om papa \’ s slivovitz of rum in de pan te hebben, maar het is genoeg om de ramen te wassen, dat wil zeggen alcoholisten. Het is ook erg handig om soms een kleine hoeveelheid azijn op de spons te spuiten, vooral na het afwassen. Azijn vernietigt niet alleen effectief gist en andere lelijkheid die kunnen optreden in een vochtige omgeving, maar ook wanneer u het oppervlak van de gootsteen afvegen en lijn met een spons behandeld op deze manier, alles zal schijnen als nieuw. Als je van deze kleine rechthoekige sponzen houdt, kun je deze procedures erop toepassen, maar sommige mensen kunnen ze zelfs helemaal niet wassen, want hoe langer ze duren, ze zullen draaien of uit elkaar vallen. Of hou je van dingen met grote vormen? In dit geval kan het de moeite waard zijn om in bulk te kopen bij 1 van de webwinkels. Bijvoorbeeld, De” heerser van de mop ” biedt slechts 15 kronen en 5 stuks, maar het aanbod is breed en handig op elk moment als er genoeg aanbod is.
mytí nádobí.jpg

Ik weet het, het klinkt vrij komisch om te besparen op een relatief goedkope en gewone. Maar, zoals sommige deskundigen adviseren, bij het berekenen van hoeveel te besteden in het geval dat je dit kleine gewone ding in de prullenbak gooit elke keer dat je de afwas doet, een beetje en onze natuur zal je bedanken.

Related Blogs