Een bekender voertuig


Ze zijn zonder overdrijven een modern fenomeen. Je ziet ze op de weg, op fietspaden langs rivieren en in de bergen. Je hoort de geluiden die ze maken overal waar je kunt fietsen. Ondanks de terughoudendheid van sommige \’echte\’ fietsers is deze trend over de hele wereld te zien: e-bikes hebben het plezier van fietsen toegankelijker gemaakt. Mensen die anders niet op een traditionele velocipède zouden kunnen rijden, kunnen het nu wel ervaren. Bovendien vereist de fiets ook trappen, balanceren en bukken. Ouderen en mensen met een beperkte conditie om gezondheidsredenen kunnen hierdoor ook succesvol fitnessen.
elektrokolo se západem slunce
Als de vraag toeneemt, zal het aanbod evenredig toenemen. Er komen ook producten van niet-nationale fabrikanten op de markt. Zo kan iedereen kiezen volgens zijn eigen wensen en temperament. De verdeling van deze \’half-pedaalboten\’ is in principe gedifferentieerd volgens het terrein van de bestemming. Er is natuurlijk een \’unisex\’-categorie, hoewel sommige geslachtsspecifiek zijn. Een ander kenmerk is de positie van de elektromotor en de accu. De accu is of op het frame gemonteerd in plaats van op de bidon of op de bagagedrager. Bij sportievere types is de accu meestal op het frame gemonteerd. Dit is anders dan een \’drageraccu\’, omdat het zwaartepunt dan beter wordt verdeeld. Deze opstelling wordt vaak gebruikt op fietsen in de stadscategorie. De positie van de motor is op dezelfde manier ontworpen. Wielnaven kunnen worden onderscheiden naar midden- of achterwiel.
řídítka, projížďka v lese

Basisclassificatie van elektrische fietsen naar gebruik:


Berg
[19
In ruig terrein is het meestal een goed idee om over de openbare weg te rijden om je bestemming te bereiken. In dergelijke gevallen kunnen deze producten dat gemakkelijk doen. Het zijn allrounders die niet bang zijn voor boswegen.
– [21] Trekking [22] [23
Op straten en fietspaden in de stad kan deze soort zich thuis voelen. Ze zijn echter ook te vinden op iets uitdagender terrein, zoals onverharde wegen.
– [25] Kruis [26] [27].
Een nauwe verwant van de Trek. Ze hebben bredere banden, zien er sportiever uit en hebben geen spatborden. Dit is de originele vorm van de \’cross\’.
– [29] Stedelijk [30] [31
Als je naar de kruidenier aan de andere kant van de stad gaat of op bezoek bij je schoondochter die niet in het bos woont, is een urban e-bike de juiste keuze. Je kunt immers het pecannotentaartdeeg overbrengen naar het bijgevoegde mandje.