Vakantie in Bulgarije


Bulgarije staat synoniem voor betaalbare vakanties aan zee. De bestemming wordt steeds populairder onder toeristen, die vaak meerdere jaren achter elkaar naar dezelfde locatie terugkeren.
thrácký útesy
En welk deel van Bulgarije moet je kiezen?
– BURGAS
De bekendste badplaats in de regio Burgas isPrimorsko. Vanuit de regio zijn er talloze wandel- en bustochten naar het noorden en zuiden. Er zijn twee lange zandstranden. Het zeewater is schoon en de toegang tot de zee is zacht, wat vooral gezinnen met jonge kinderen op prijs stellen. Er is ook een aquapark met glijbanen.
Een andere populaire badplaats is Sunny Beach,de grootste badplaats in Bulgarije. Het heeft veel restaurants, bars en nachtclubs. Het plaatselijke strand is een van de populairste stranden van Bulgarije, bedekt met zand en 8 km lang. De opgang van het strand naar de zee is geleidelijk. Het noordelijke deel van het strand is geschikt voor gezinnen met kinderen, terwijl het zuidelijke deel voor liefhebbers van het nachtleven is.
Een andere badplaats in de regio Burgas is Nessebar,een oude stad met verschillende bezienswaardigheden. Er is ook een archeologisch reservaat. De stranden hier bestaan uit fijn zand.
kamenité pobřeží
– Varna
Een van de populairste plaatsen isGolden Sands,de bekendste toeristische badplaats. Hier vind je luxe hotels en veel uitgaansgelegenheden. De badplaats is omgeven door groen, dat aangename schaduw biedt als het warm is. De stranden zijn van zand en de toegang tot de zee is zacht.
Albena is een andere zeer populaire badplaats. Het heeft een spa en verschillende restaurants en winkels. Het strand in Albena is breed en zanderig.
Er is ook een badplaats genaamd Kranevo. [Een klein dorp met winkels en restaurants. Het strand is lang en zanderig. Er zijn douches op het strand en er kunnen ligbedden en parasols worden gehuurd.

Related Blogs