[Als je van adrenaline houdt en klassieke spellen, of het nu computerspellen of buitenspellen zijn, je niet meer interesseren, kun je iets anders proberen. Lasergames kunnen je interesseren.Er zijn nu veel manieren om plezier te hebben zonder ooit je huis of kamer te verlaten. Het enige wat je nodig hebt is een computer en een internetverbinding. Als dit niet jouw kopje koffie is, maar je wel mee wilt doen aan wat adrenaline-actie, kun je een van de modernere alternatieven voor de klassieke paintball- of lasergames proberen. Deze twee spellen lijken in veel opzichten op elkaar, maar verschillen tegelijkertijd in een aantal belangrijke details.
laserová zbraň
Als je echter van moderne spellen houdt, zul je je waarschijnlijk meer op je gemak voelen bij het afvuren van lichtstralen op je tegenstanders dan met kleurstof gevulde balletjes.
Zoals al eerder gezegd, is dit het belangrijkste verschil tussen het algemeen bekende paintball en het nog steeds iets minder bekende lasergame. Bij paintball wordt een speciaal pistool gebruikt, waarvan het magazijn gevuld is met met kleurstof gevulde kogels. De geraakte kogels zijn natuurlijk direct zichtbaar en kunnen zonder beschermende kleding behoorlijk stinken. Doorzichtige maskers voor het hele gezicht zijn vereist, anders kunnen deelnemers ernstig letsel oplopen. In het laatste geval is ook speciale kleding vereist. Dit zijn lichte vesten. Dit is niet ter bescherming, maar om de klappen op te nemen. Hoewel het op het eerste gezicht gevaarlijk klinkt, hebben lasergeweren niet dezelfde prestaties als in de film.
robot se zbraní
Lasergames zijn niet alleen voor jongeren, maar kunnen ook worden gespeeld door mensen van middelbare leeftijd en vaak 50-plussers. Vanwege de groeiende populariteit is het essentieel om ruim van tevoren een arena te reserveren. De prijzen zelf zijn niet erg hoog en komen in principe overeen met de prijzen die normaal gesproken voor paintball-evenementen worden gevraagd.